GIF-läger Ånnaboda!!


Hej igen!! Sedan förra inlägget har det hänt mycket!! Skolan började. Högstadiet. Jättekul hittills men mycket att hålla reda på.😀 Skidträningarna började också i Onsdags. Iår blev jag, som sagt uppflyttad till Svart grupp. Rolig men tuff träning blev det.😂 I helgen var även första lägret för iår. Vi höll till i Ånnaboda och körde 4 olika pass. Rullskidor, stavintervaller,styrka och myrlöpning stod på schemat. Vi badade och hade jättekul.👌 Lördag kväll grillade vi dessutom och mös kring elden. Och som avslutande pass körse vi bla. Myr-fotboll, myr-rugby,100 meter myr och myr-brännboll!!😉 Haft en superkul vecka helt enkelt, med mycket skratt!☺

På återseende….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s