Ny vecka: nya rekord👌

Tiden gĂ„r fort. Ännu en vecka har svept förbi.😊

I MĂ„ndags var det friidrott. Pers i Diskus och kula med 20.80 respektive 7.14. SjĂ€lvklart nöjd med uppĂ„tgĂ„ende form.✌ I tisdags vaknade jag upp förskyld och  kunde inte vara med pĂ„ skidorna i onsdags.😣 Sen blev det torsdag och friidrott. Jag var tillfĂ€llig ledare och vi körde femkamp. SjĂ€lv var jag bara med till viss del eftersom jag var förskyld.😐 Men det var kul Ă€ndĂ„.

IgĂ„r var jag bra igen och pĂ„ idrotten slog jag till med praktpers! 1.22 i höjd😄. Detta gav förstĂ„s mersmak och jag gick och trĂ€nade sjĂ€lv. 22.2 i diskus, 31.01 pĂ„ 200 meter och slutligen 1.26(!!) i höjd.👏 Sen tog jag helg och idag, eftersom det var vila med skidorna sĂ„ sprang jag sjĂ€lv. Intervaller och vanlig löpning blev det. Nu Ă€r det lördag, sĂ„ nĂ„tt gott😂 framför Morden I Midsomer skulle ju inte vara fel. Finnkampen Ă€r ju nu, förresten. Den blir spĂ€nnande att följa.🏃

Ha en fortsatt trevlig helg👍


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s