Ny vecka: nya rekord👌

Tiden går fort. Ännu en vecka har svept förbi.😊

I Måndags var det friidrott. Pers i Diskus och kula med 20.80 respektive 7.14. Självklart nöjd med uppåtgående form.✌ I tisdags vaknade jag upp förskyld och  kunde inte vara med på skidorna i onsdags.😣 Sen blev det torsdag och friidrott. Jag var tillfällig ledare och vi körde femkamp. Själv var jag bara med till viss del eftersom jag var förskyld.😐 Men det var kul ändå.

Igår var jag bra igen och på idrotten slog jag till med praktpers! 1.22 i höjd😄. Detta gav förstås mersmak och jag gick och tränade själv. 22.2 i diskus, 31.01 på 200 meter och slutligen 1.26(!!) i höjd.👏 Sen tog jag helg och idag, eftersom det var vila med skidorna så sprang jag själv. Intervaller och vanlig löpning blev det. Nu är det lördag, så nått gott😂 framför Morden I Midsomer skulle ju inte vara fel. Finnkampen är ju nu, förresten. Den blir spännande att följa.🏃

Ha en fortsatt trevlig helg👍


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s