Börjar närma sig vinter nu…..👌❄

Ännu en vecka sen senast.😊 En vecka med skola och såklart; träningar. Allt är som vanligt alltså.😁 Den här veckan på skidorna var en distansvecka, alltså med lite lugnare träning.🎿🎿  I onsdags körde vi rullskidor. Teknikträning och som avslutning, ÅNNABODABACKEN + ett varv runt sjön.😧😫 Jobbigt men nödvändigt👍 Fyrkamp i torsdags på friidrotten. Nytt utepers i höjd: 1.27 utan nån vidare bra hoppning.☺ Sen helt plötsligt var det helg igen. Fritidsgården med kompisar då👌😁 Sen igår var det bara att gå upp tidigt och ta bilen till Karlslund. Därifrån körde vi RULLSKIDOR ända till Garphyttan. 😝14 kilometer. I och för sig var det platt hela vägen, så det blev bra stakträning😂 men visst slet det. På armarna speciellt. 1.22 tog det.🏁 Sedan avslutade vi med spurtar på rakan vid bransstationen i Garphyttan. På kvällen blev det gyros och pitabröd. Välbehövlig  kolhydratboost.🍴Nu blev det Mord i Paradiset och mys med familjen.🎥😊 Bra avslut på en bra vecka👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s