Nu är det skidor som gäller👌🎿

Hallå!! Var ett tag sen senat. Bloggen har hamnat lite på halvfart nu på sistone på grund av tidsbrist.😕

Hur som helst. I måndag förra veckan gjorde jag min sista friidrottsträning på länge.😳 Skidorna har nu börjat tre ggr/vecka så nu satsar jag helhjärtat på skidåkningen istället  ett tag.😊 I tisdags var det Sannamarken, superkul som vanligt.👌 Sen samma kväll var det dags för  testlopp 1.7 km. Så det var bara att ladda om efter nougaten och godisremmarna.😂 Det verkade faktiskt vara ett vinnande koncept för jag slog till med pers på 9 sekunder i kylan.🏃🏃Det nya perset lyder 6.34. Vann i min åldersklass gjorde jag också så jag var jättenöjd.😊 På torsdagen var det stavintervaller som stod på schemat. Körde ”utsikten” 5 ggr och pulkabacken ×4 plus lite styrketräning.😥 Jobbigt var det.😁 Sen rivstartade man  helgen med att stiga upp klockan 6 för att vara med och dela ut bröd i Hidinge/Lanna för Fjugesta IF.😴😊 Dagen avslutades sedan med en långtur á 7km på hemmaplan.😊 Varav sista 4,5 km gick på 21 minuter.👍 Sedan inledde vi en ny vecka med läxor och liknande. Igår på skidorna körde vi A1 rullskidor runt sjön hela träningen. 6-7 varv blev det tillslut.😉😅

Det var dem sammanfattningen!! Vi hörs om en vecka eller så…😅😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s