Höstlov!!🍃🍁🍂

Jarå. ÄNTLIGEN är det höstlov.😄😉

Ska vi inleda det här inlägget som vi alltid gör?! Genom en genomgång av min vecka.😊😃

Det började i Torsdags förra veckan. Då var det rullskidor A1 runt Ånnabodasjön igen.😥🎿Blev 12,5 km den gången, så totalt 27,5 km den veckan…. Man gör framsteg hela tiden👏 Sedan blev det lördag då det blev egen träning eftersom jag missade Göteborgslägret. Då slog man till med praktpers!!!!!😉7 km löpning på 33.36. Varvtider på 4,3 km på 22.30 och sedan sista  2,7 km på 11.36. Nöjdare kan man inte bli.😊😊 Sen blev det ny skolvecka igen. Långa skoldagar, läxor, ja ni vet 😧 Men i tisdags var det dags igen, en tur upp till Ånnaboda😂 Stenhård styrketräning.✅ 30 magövningar och en fruktansvärd träningsvärk dan efter😂😆

Sen small det. I torsdags var nog det tuffaste träningspass jag nånsin gått igenom. Så simpelt. Men så jobbigt.😂 Nämligen stegringsintervaller i backen upp till restaurangen. 20 stycken. 😨Aldrig har jag varit så nära att spy under träning som då…..😷😀Men det är väl så det ska vara antar jag…😊😆

Sen blev det fredag. Tacokväll med klubben hemma hos vår tränare. Askul och bra för gemenskapen.👌Gör gärna om…

Idag var det stakintervaller på Kilsbergsvallen löparbanor🎿🍁. Det går betydligt trögare kan jag säga. Men bra stavfäste får man!!😊

6×400 meters intervaller. Fy😂. Sen avslutade vi med lite impulser och stafetter. Varit en bra vecka och ser fram emot en LEDIG vecka. ✌

Ni får ha en lika bra vecka ni så hörs vi😊😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s