Läger, tester och THAILAND🌞🌴

Hallå där!😄! Beklagar den dåliga uppdateringen…   Har varit ännu en vecka nu. Skola och läxor såklart. Ja, träningar också. Ni vet vid det här laget😂 Men i helgen händer något som inte brukar stå med. Imorgon drar vi nämligen till THAILAND!!!!😉🌴👏 Jorå då får jag skriva om vardagslivet där…Det blir naturligt vis en del träning också i värmen😧😃 Men, men en hel del välbehövlig vila också förstås. Har planerat 7 pass under de två veckorna. Så inte ligger jag på latsidan om ni trodde det….😂😂

Hur som helst…. De 2 veckor som gått, har i träningsväg varit två tuffa veckor.😧 Men även roliga.

Tisdagen under höstlovet körde vi rullskidor. A1 pass runt Ånnabodasjön.😊🎿 På torsdagen var det intervaller och spänst på schemat. Körde 15 – sekunders-intervaller. Blev ett konstigt ord.😀 Det bestod av 15 sekunders styrke/spänst övning, vila och  sen löprusch 15 sekunder. (Vilket motsvarar ca. 80-85 meter.🏃) Det körde vi 10 ggr.😣😊

På lördagen var det dags för sista lägret innan Idre👌 Nämligen generationsläger med klubben. En dag man tillbringar på hemmaplan, dvs. Ånnaboda!🌳🍁 Man kör ett pass med sin grupp och sedan ett pass tillsammans i alla åldersgrupper. Kul och bra dag som inleddes med intervaller uppför Ånnabodabacken.😱 Var HELT slut när man kom upp😧 sedan avrundades det hela med nervarvning runt sjön.😊 Sen var det lunch och mellan-passen-vila!😉                                    På eftermiddagen var det då generationspass. 9 styrkeövningar anpassade efter grupp. Jobbigt men roligt!😊 Hamnade för övrigt tillsammans med Joel Lager som bl.a körde skandinavisk cup i vintras!!😄

Den här veckan i tisdags var det löptest. 1.7 km för mig. Gick inte speciellt bra.😯 6.46. Sämsta tiden hittills och riktigt stumma lår och kramp i mage på det var väl inte det resultat man ville ha….😐 Sedan blev det torsdag och testrace 2,4 km runt sjön.😊 Gick bra den här gången. Var med i fajten, men fick till slut lägga beslag på sistaplatsen. ☺ Känslan var bra och med tanke på att jag är relativt ny  i gruppen så var det bra. 8.25 i tid är inte så dåligt😄

Och nu är det fredag och imorgon vid den här tiden sitter man på planet på väg….✈✈ Kommer bli ashärligt med lite vila och värme😘 Sedan när man kommer hem är vintern på ingång så då är det bara att ligga i…😊 Härligt!!!!😍

Ha det bra här hemma så hörs vi snart🌴🌴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s