En vecka i Thailand😍🌮

Jaha. En vecka och en dag sen senast.😉 Och nu ligger man pĂ„ hotellet i Thailand.👍 Jo i lördags drog vi 18.30, svensk tid.✈ Sedan bodde vi pĂ„ Koh Jum, en liten ö vĂ€ldigt avsides, men vĂ€ldigt hĂ€rlig och lugn.😊 Har blivit en del sol och bad. Och naturligtvis; thaimat.🍚 Ja, hĂ€rligt Ă€r det. TrĂ€ningar har det blivit ocksĂ„!! I onsdags blev det en löptur pĂ„ stranden i 15 minuter. Det rĂ€ckte för att bli helt slut kan jag sĂ€ga. Med trĂ€ningsskor i djup sand blir det det.😂 I  torsdags tog vi massage efter lunch, följt av ett styrkepass. Plankan 50 sekunder, 30 situps, 20 armhĂ€vningar, 15 tricepsböj😂(har glömt vad de heter egentligen),1 min 90 grader och 30 benböj. Allting 2 ggr+en valfri övning fast man lĂ€gger pĂ„ 5 stycken, tex armhĂ€vningar.đŸ˜„ Sen blev det fredag och flynningsdags. DĂ„ lĂ€mnade vi Koh Jum för den hĂ€r gĂ„ngen och satte kurs mot Koh Lanta!😜

HĂ€r bor vi pĂ„ Lanta Intanin Resort. VĂ€ldigt fint pĂ„ Klong Nin stranden pĂ„ södra delen av ön.â˜ș

Idag var den finaste dagen hittills. BlĂ„ himmel och 33 grader i skuggan. Underbart😍 PĂ„ eftermiddagen var det trĂ€ning igen. 30 situps, 1 min plankan, 30 armhĂ€vningar, 1 min 15 sekunders 90 grader, 20 tricepsböj, och 50 st av en lĂ€ngdskidĂ„kningsövning. Plus valfri och addera 10!😊😧 SĂ„g dessutom  klubbkamraterna drog till Filipstads rullskidanlĂ€ggning. Kul.😊 LĂ€ngtar nu till snön. Men mĂ„ste ju erkĂ€nna att vi har det sĂ„ hĂ€rligt hĂ€r ocksĂ„đŸ’šđŸ‘Œ Hoppas ni har det dĂ€r hemma ocksĂ„!! Ha det bra sĂ„ skriver jag pĂ„ Onsdag igen😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s