En vecka i Thailand😍🌴

Jaha. En vecka och en dag sen senast.😉 Och nu ligger man på hotellet i Thailand.👍 Jo i lördags drog vi 18.30, svensk tid.✈ Sedan bodde vi på Koh Jum, en liten ö väldigt avsides, men väldigt härlig och lugn.😊 Har blivit en del sol och bad. Och naturligtvis; thaimat.🍚 Ja, härligt är det. Träningar har det blivit också!! I onsdags blev det en löptur på stranden i 15 minuter. Det räckte för att bli helt slut kan jag säga. Med träningsskor i djup sand blir det det.😂 I  torsdags tog vi massage efter lunch, följt av ett styrkepass. Plankan 50 sekunder, 30 situps, 20 armhävningar, 15 tricepsböj😂(har glömt vad de heter egentligen),1 min 90 grader och 30 benböj. Allting 2 ggr+en valfri övning fast man lägger på 5 stycken, tex armhävningar.😥 Sen blev det fredag och flynningsdags. Då lämnade vi Koh Jum för den här gången och satte kurs mot Koh Lanta!😜

Här bor vi på Lanta Intanin Resort. Väldigt fint på Klong Nin stranden på södra delen av ön.☺

Idag var den finaste dagen hittills. Blå himmel och 33 grader i skuggan. Underbart😍 På eftermiddagen var det träning igen. 30 situps, 1 min plankan, 30 armhävningar, 1 min 15 sekunders 90 grader, 20 tricepsböj, och 50 st av en längdskidåkningsövning. Plus valfri och addera 10!😊😧 Såg dessutom  klubbkamraterna drog till Filipstads rullskidanläggning. Kul.😊 Längtar nu till snön. Men måste ju erkänna att vi har det så härligt här också💚👌 Hoppas ni har det där hemma också!! Ha det bra så skriver jag på Onsdag igen😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s