Sista dagarna här innan resan hem till vintern👌😆

Jaha!! Hej igen och förlåt för försenat blogginlägg!😯😊 Nu har det gått några dagar, vi har bytt hotell till Lanta Summer House där vi har bott tidigare år också👍 Det är härligt och nu gäller det att njuta för det är inte många dagar kvar nu…..😢 Imorgon ska vi ut med en båt och snorkla!🐠🐟🐚🐬 Det blir roligt. I övrigt har den senaste veckan överskuggats av alla fruktansvärda terrordåd!😦🙊 Jag ställer mig frågan alla gör; var är världen på väg!?😟 Och när det gäller nyhetsflöde så hörde jag om Kifs bragdmatcher mot PSG och Sveriges Em-avancemang!! Kul det med.😂 I träningsväg har det gått bra.💪 En löprunda i Tisdags; på stranden i 15 min maxlöpning för att väcka kroppen, 500 meters simning igår och tuff (!!) styrketräning idag😧 Men det är bra och gör väl nytta såhär tätt inpå vintern.😊

Vintern!!❄Den är här nu. I Ånnaboda (10 cm nysnö) och lite i Fjugesta med!😄 Minsann. De har skidor på träningen idag. Bara det!!😀 Morsning och goodbye barmark!!😉😂 Så snart blir det väl konstsnö och pistning😊 Men först Idreläger. Och i helgen startar landslaget i Bruks!!😃🎿 Mycket inom skidorna nu. Nästan så man längtar hem.😅 Nej då👉. Några dagar till i värmen blir det allt.👌

Ha det bra tills dess så kommer det fler inlägg.😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s