Thailand och förseningar, en udda kombination😉✌

Jag ber om ursäkt för den urusla uppdateringen.😂 Men jag har en anledning! Om man säger så här: det har varit en minst sagt hektisk vecka.😥😉

Det började med hemresan från Thailand. Det var en fantastisk resa, snorkling, sol och bad och alldeles underbart väder.😁🌞 Men nu till hemresan! Vi åkte, som planerat till flygplatsen dagen vi skulle åka hem.😊 Allt flöt på bra och vi satte oss i planet som vanligt. Sen började strulet. Personalen berättade att det var en ventil till en lucka som strulade och att de höll på att laga den. Efter 3 timmar(!!!) i planet utan något positivt besked så kom beskedet vi anat! Planet kommer ta längre tid att laga än vänter och vi kommer få gå ut till flygplatsen igen och ge bort passen och få vårt bagage.😣 Efter en stunds väntan fick vi reda på att vi skulle bli körda till ett hotell i Trang, 2 (!!) timmar ifrån flygplatsen.😑 Runt 21 kom vi fram och fick mat, buffé.😊 Alla var hungriga, vi hade inte ätit ordentligt sedan klockan 7, typ.😩 Hotellet var jättelyxigt och 16 våningar högt. Så det var det inga fel på….Vi fick våra väskor (som körts med en separat bil) och gick till rummet och lade oss ganska omgående.😂 Sedan fick vi information om att vi skulle gå upp kl. 4 för att planet skulle gå 10!!! Gissa om man var trött!!😂😂 Sedan blev det kaos. 300 passagerare skulle till bussarna samtidigt. Men till slut kom vi i alla fall på bussen och blev körda till flygplatsen. Där gick allt bra. Men vi fick en timme över så det hade inte gjort nåt att sova lite längre….😂 Totalt alltså 21 timmars försening, men nu var vi äntligen på väg hem….😣😩

Hemresan gick jättebra och på Måndagen, runt 19 kom vi hem till Arlanda och Sverige. Det hela började på MCDONALDS 😍 innan det bar iväg hemåt. Så fort vi kommit hem packade vi upp smått och gick och lade oss.

Sedan följde 2 skoldagar innan nästa äventyr började…..😂

Mer om det ser ni i efterföljande inlägg!👉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s