Idreläger med GIF!🔴🔵⚪

Ja! Direkt efter Thailandsresan drog man alltså till Idre.😜👌 Med ett pass på snö och solbränna så det räckte drog man med GIF-BUSSEN och hela svart grupp mot Idre. Resan tog ungefär 6 timmar. Och sömn blev det ingen!😂 Nej, nej. Även fast man gick upp halv sex och bussen gick klockan 7, så nej nej.😀 Istället bestod resan av kortspel och musik. Vi stannade till på ett par ställen (Vansbro och Mora) innan färden gick vidare. När vi väl kom fram glömde man avfarten till Idrefjäll. Så vi fick ta en omväg till Nipfjället för att kunna vända.😊 Och NATURLIGTVIS ska bussen gå sönder i en uppförsbacke just då.😣 Så den orkade helt enkelt inte upp och det var så pass halt att man inte kunde backa heller.😩 Så alla fick gå ut ur bussen och plocka granris och lägga vid hjulen innan Adam och Magnus (som är med som ledare och förälder) kunde komma och hämta oss i sina bilar i omgångar. Sammanlagt fick vi stå där i ca. 45 minuter och så småningom kom en lastbil med sand och faran var över.😆 När vi kom fram till Idrefjäll runt 15 var det mat på värdshuset som gällde och sedan tog vi allt bagage och gick upp till lägenheten vi skulle bo i. Totalt var vi 22 personer, 15 ungdomar och 7 vuxna!😊 Vi gjorde oss hemmastadda, packade upp och bytte om. För 16.30 skulle första passet vara.🎿 Vi körde skate fjället runt, ett spår med natursnö runt själva fjället. Lite teknik och A1 blev det. Sedan var den första dagen slut.

På fredagen var det dags igen. Dagen inleddes med frukost och lite vinterstudio innan första passet kl. 10!😊 Nu var det skate, och  blodiga intervaller på schemat. Fortfarande fjället runt, men den här gången i den tuffaste av backarna runt hela spåret.😧 När man knappt kan ta skär och näst intill får gå upp, då är det rätt brant.😂 3 intervaller blev det och sen fick man en glimt av både Calle Halfvarsson och Maria Gräfnings.👌😃

Sedan följde lite mellan-passen-vila med mer Vinterstudio och lite kortspel.😅 Andra passet blev ett klassiskt nere på själva stadion. Ett A1-pass för att hitta tekniken. A1 blev det kanske inte riktigt eftersom banorna var riktigt tunga och samtidigt pågick IBU-CUP i skidskytte (snäppet under världscupen) så man fick ligga på för att hitta fäste.😯😀 Sedan, när man trodde att det var kväll(😅) och med träningsvärk i kroppen dessutom skulle vi pallra oss i väg till aktivitetshallen och köra lite aktiviteter med Bohuslän Län Dals skidförbund.😊 Där blev det lite lekar, doppboll och lite roliga godisstafetter.😄 När det var klart blev det lite Idol och mer kortspel.😊🎲 Sedan var andra dagen gjord.

Lördagen blev i stort sett likadan. Med frukost, vinterstudio och skateträning med impulser som morgonpass. Sedan blev det lunch och vila. På eftermiddagen var det klassiska intervaller. 😊🎿Jag kände av skavsår och kunde inte trycka till 100%. Men trots det gjorde jag min bästa klassiska träning någonsin. Okej fäste och en pigg kropp.😃👌 Sedan var tredje dagen ett faktum!😄

Sista dagen bestod av ett skatepass med impulser och stafetter och, tro det eller ej, Super G.😉🎿 Jorå en glesare slalombana i en backe.😀 När sista passet var klart så var det packning och städning för hela slanten! Vi packade allt i bussen och gick in till värdshuset för lunch. När den var uppäten och alla redo så lämnade vi Idre för den här gången….❄

Lagom efter den obligatoriska pausen i Mora så började bussen strula och stannade till slut helt. Vi satt i bussen i 2 timmar innan vi beslutade oss för att ta en promenad till Ica. 😊Vi stod i centrala Mora, så det var ingen panik så…. Vi köpte det vi skulle och lagom när tills vi kommit ut ringde en av föräldrarna och sade att vi var tvungna att springa för om en kvart hade de hittat ett tåg som gick och vi skulle få ta taxi. Så om vi skulle ha våra grejer så fick vi springa, och det gjorde vi.😂

När vi väl kom fram, fått våra saker satte vi oss i taxin och blev körda till stationen. Nu kommer det roliga!😁

När vi kom till stationen är det enda vi ser bakdelen på tåget och så småningom är det borta. 😣 Det gick. I samma ögonblick började tjejerna storgråta och vi blev körda tillbaka till bussen. Där tillbringade vi 5 timmar i väntan på att pappa och 2 till skulle ansluta hemifrån. Vi fick McDonald’s och sen ”chillade”vi bara med lite kortspel och annat. 😄23.00 kom de och vi packade med oss alla saker. Sedan började resan hem och runt 02.45 svängde vi in på Storgatan.😧😊 Dagen efter gick jag till skolan.😣😂Gissa om man var trött…… Såhär i efterhand funderar jag på att göra en komedi….😂😂

Sen har veckan flytit på och nu är vi redan i början av en ny. Nu är det inte långt kvar. Till julafton naturligtvis, men även till tävlingssäsongen….👍❄

Tack för nu så ses vi👍❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s