Jullov, förkylningar och stundande tävlingspremiär👉😉

Ja, då var det ett tag sedan sist…. Sedan dess har det hänt en del, inte fullt lika mycket som senaste veckorna, men det har hänt en del!😊
Det har varit träningar. Snön tinade ju bort, så det blev inte många, men några underbara turer blev det! Oftast lugna, men något intervallpass blev det också!😊
Efterlängtade som få är de nu, kan jag säga. För ni är det varmt och lerigt och mörkt. Dessvärre.😦
Jaja, i övrigt när det inte varit skola har det mest blivit att bänka sig framför Vinterstudion. Det är nämligen så att jag stött på 3(!!) envisa förkylningar, inget allvarligt, så jag har gått till skolan. Men nu när formen till tävlingssäsongen ska komma krypande är det ytterst olägligt!! Mellan förkylningarna har jag dock enomfört några pass, men fått ett bakslag direkt.😡 Förmodligen för att jag var för ivrig….
Jaja. Man lär sig någonting.😊
Och medans man varit förskyld så har man sett Stina Nilsson mosa norskorna!! Härligt att se och oj så viktigt!😀
I helgen var jag inte förskyld och då var det ett styrkepass som gällde.😧😆
40 sekunder aktivt, 20 vila, 30 övningar(!!) Jobbigt? Ja, nåt annat kan man inte påstå.😜
Därefter duschade vi och drog och beställde pizza i Garphyttan och mös med Vinterstudio hemma hos Joel!🍕
Där plockade Stina ännu en pallplats!😇 Problemet var bara att jag dagen efter såklart fick problem med rossliga luftrör och därmed absolut inte ska träna. Så nu ligger jag här och bloggar. Men, men nu laddar jag om för Skiathlon på Lördag i Filipstad, då jag gör tävlingspremiär och förhoppningsvis är i någorlunda slag och gör ett bra lopp.😂 Annars är det inget speciellt…
Eller förresten. Det är ju JULLOV!!🎁🎄
Ha det bra allesammans och jag önskar er en God Jul så hörs vi om en vecka! Chao🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s