Jul, snö och en inställd tävlingspremiär❄🙈

Ja, Hallå på er.👆

Hoppas ni haft en bra jul, det har i alla fall jag med god mat trevligt sällskap och såklart en del presenter….😄 Vad jag inte har meddelat är att tävlingspremiären I Filipstad blev inställd, inte på grund av förskylning, utan av snöbrist.😯 Tråkigt såklart men jag hade inte blivit 100% tills dess iaf. Men nu siktar vi mot Borlänge den 9:e, eftersom jag fyller år nästa helg.😊

Ja nu råder ingen snöbrist iallafall!! Snö överallt och gissa någon som är glad!😄🙌 Så imorgon blir det att dra på sig laggen…..😀 Sen kanske jag genomför mitt första pass på 9 dagar.😧  Ett oerhört olägligt tillfälle att bli sjuk, då jag tappar träning och måste börja bygga form på nytt….😣😑

Jaja, vi tar en dag i taget och sen ses vi om en vecka eller så! Hasta Luego👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s