SkidĂ„ret 2015đŸ’Ș🎿

Ja. DĂ„ var 2015 över och 2016 tar vid! 😀Er som har sett mig pĂ„ instagram (@filiplopez02) har redan fĂ„tt en mini – sammanfattning av skidĂ„ret som gĂ„tt, men hĂ€r blir den mer utvecklad..

2015 började med en tĂ€vlingssĂ€song som blandade och gav. Vissa tĂ€vlingar ville man bara glömma, men det fanns ljusglimtar…😊 Sista tĂ€vlingen (Lilla Ss) i Falun var en underbar tĂ€vling, dĂ€r krafterna dock aldrig riktigt fanns. Jag gick in i barmarkssĂ€songen med sviktande motivation.😞 Vi drog till Teneriffa kring pĂ„sk. En underbar resa med slĂ€kten, som verkade nödvĂ€ndig pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt…😊 Men nĂ€r vi kom hem var det skola och nationella prov och skidorna kom alltid bort pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Motivationen var dĂ„lig och lusten att trĂ€na inte alls dĂ€r. Men drömmarna fanns.😍 Vi slutade skolan och ett sommarlov med vĂ€nner i Strömstad blev helt underbart. DĂ€r kom gnistan tillbaka och vi tog vĂ„ra löpturer och kunde spela fotboll i timmar.😎 NĂ€r sommaren började lida mot sitt slut sĂ„ pĂ„mindes jag om vad som vĂ€ntade. Jag, som fortfarande var i röd grupp hade hittat lite motivation och vĂ€ntade pĂ„ trĂ€ningsstart.🙈 NĂ€r det uppdaterades pĂ„ hemsidan hade jag placerats i Svart Grupp och jag kĂ€nde ungefĂ€r som ”Hur ska jag klara det hĂ€r?” Men nĂ€r vĂ€l första trĂ€ningen började gick jag in med en instĂ€llning att ”de tror pĂ„ mig och att jag Ă€r redo”!🎿

PĂ„ den vĂ€gen Ă€r det.😄 I min korta skidĂ„karkarriĂ€r kan jag lugnt sĂ€ga att gruppbytet var det bĂ€sta som hĂ€nt mig. Det var en helt annan atmosfĂ€r och kĂ€nslan att man gör det tillsammans.đŸ’ȘMin motivation var genast skyhög och glĂ€djen att trĂ€na kom tillbaka. FrĂ„n att i somras knappt vilja trĂ€na och vara sĂ„ omotiverad, till att besegra Ånnabodabacken, Storstenshöjden och Ă„ka 1,5 mil pĂ„ rullskidor!!😊 Det Ă€r enormt. Jag Ă€r sĂ„ glad att jag fĂ„tt chansen och utan dem hade jag fortfarande varit kvar pĂ„ ruta ett. Utan dem hade det inte gĂ„tt.👉

Nu har man varit pĂ„ lĂ€ger tillsammans och trĂ€nat en hel höst. Vi har gĂ„tt igenom trasiga bussar, lĂ€ger, blodiga intervaller, löptest, you name it, under 4 mĂ„nader. đŸ’ȘJag har utvecklats sĂ„ mycket under den tiden. BĂ„de fysiskt, men framför allt psykiskt!! Jag Ă€r sĂ„ tacksam att ha fĂ„tt chansen !👏

Nu siktar jag mot en tĂ€vlingssĂ€song dĂ€r jag knappt inte har nĂ„gra förvĂ€ntningar alls.🎿 Jag vill att det ska kĂ€nnas bra och att kroppen svarar bra, men inga krav pĂ„ resultat.  Jag ska gĂ„ ut köra gĂ€rnet och ha kul!!😏đŸ’Ș

För innerst inne vet jag:

Jag klarar det….👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s