Skidåret 2015💪🎿

Ja. Då var 2015 över och 2016 tar vid! 😀Er som har sett mig på instagram (@filiplopez02) har redan fått en mini – sammanfattning av skidåret som gått, men här blir den mer utvecklad..

2015 började med en tävlingssäsong som blandade och gav. Vissa tävlingar ville man bara glömma, men det fanns ljusglimtar…😊 Sista tävlingen (Lilla Ss) i Falun var en underbar tävling, där krafterna dock aldrig riktigt fanns. Jag gick in i barmarkssäsongen med sviktande motivation.😞 Vi drog till Teneriffa kring påsk. En underbar resa med släkten, som verkade nödvändig på många sätt…😊 Men när vi kom hem var det skola och nationella prov och skidorna kom alltid bort på något sätt. Motivationen var dålig och lusten att träna inte alls där. Men drömmarna fanns.😍 Vi slutade skolan och ett sommarlov med vänner i Strömstad blev helt underbart. Där kom gnistan tillbaka och vi tog våra löpturer och kunde spela fotboll i timmar.😎 När sommaren började lida mot sitt slut så påmindes jag om vad som väntade. Jag, som fortfarande var i röd grupp hade hittat lite motivation och väntade på träningsstart.🙈 När det uppdaterades på hemsidan hade jag placerats i Svart Grupp och jag kände ungefär som ”Hur ska jag klara det här?” Men när väl första träningen började gick jag in med en inställning att ”de tror på mig och att jag är redo”!🎿

På den vägen är det.😄 I min korta skidåkarkarriär kan jag lugnt säga att gruppbytet var det bästa som hänt mig. Det var en helt annan atmosfär och känslan att man gör det tillsammans.💪Min motivation var genast skyhög och glädjen att träna kom tillbaka. Från att i somras knappt vilja träna och vara så omotiverad, till att besegra Ånnabodabacken, Storstenshöjden och åka 1,5 mil på rullskidor!!😊 Det är enormt. Jag är så glad att jag fått chansen och utan dem hade jag fortfarande varit kvar på ruta ett. Utan dem hade det inte gått.👉

Nu har man varit på läger tillsammans och tränat en hel höst. Vi har gått igenom trasiga bussar, läger, blodiga intervaller, löptest, you name it, under 4 månader. 💪Jag har utvecklats så mycket under den tiden. Både fysiskt, men framför allt psykiskt!! Jag är så tacksam att ha fått chansen !👏

Nu siktar jag mot en tävlingssäsong där jag knappt inte har några förväntningar alls.🎿 Jag vill att det ska kännas bra och att kroppen svarar bra, men inga krav på resultat.  Jag ska gå ut köra gärnet och ha kul!!😏💪

För innerst inne vet jag:

Jag klarar det….👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s