Tränings -och tävlingsprogram 2016!💪🎿

Ja, igår var en bra dag på många sätt. 😄 Delvis så bra att jag glömde bort mitt utlovade inlägg, ber om ursäkt för det…😞 Jo för er som har mig på instagram så kunde jag meddela att jag igår gjorde mitt första pass på 17 (!!) dagar!!😨💪 Det var allt annat än rappt och formen och tekniken rätt så avlägsen. 😏 Men något annat hade jag, å andra sidan inte förväntat mig och det är oerhört skönt att vara igång igen! Nu siktar jag på att komma i form för framtida tävlingar, den första redan i helgen tar jag som en genomkörare, där jag ska försöka få till teknik och fart lite grann iaf!!😃💪 Här får ni ett smakprov på hur min vinter förhoppningsvis (!!) ska se ut:😊

Tor 7/1 Träning, impulser, GIF🔴🔵⚪

Söndag 10/1 Bergebo Ski Weekend. 2, 5 km fristil, intervallstart!

Sedan följer en lång, planerad träningsperiod där jag ska träna ner mig, söka form och bli mitt forna jag igen!💪😎 Perioden är från 11/1 till 30/1 som det ser ut. Jag står med på efteranmälningslistan till Tour De Mösseberg och kan ev. komma in med lite tur!😊 Isf är det 23/1 till 24/1. Det blir iaf. ett par veckor med välbehövlig träning och liknande…

30/1 är det Närkes Kils loppet. Ingen stor tävling, men ett sätt att komma in i säsongen och få känna på lite ordentlig fart!👌

6-7/2 Helgen efter är det valet eller kvalet om Almbysprinten eller Kalhyttepremiären (skiathlon) samma dag! Det återkommer jag om… Dagen efter hålls Almbystafetten och det kör jag förmodligen.😊

13/2 Aspelundsrundan i Zinkgruvan. 2,5 km klassiskt, intervallstart!

19-21/2 Ica Cup (EVENTUELLT!) Annars vilo/träningshelg!

Lika så helgen därpå då träning prioriteras!

5/3 Kilsbergsloppet!! Klubbens arrangemang. 3 km fristil, intervallstart.😊🎿

12-13/3 Lilla SS, Falun😆 Årets tävling helt klart!! Intervallstart fristil lördag och Teamsprint, fristil söndag! Får se om båda körs, men ett av loppen blir det garanterat…😊

Sedan en mindre intensiv träningsperiod och som avslutas med Grönklittsjakten i Orsa 2-3/4 innan barmarkssäsongen drar igång😔

Jaja, dit är det långt kvar och nu ska jag njuta av vintern och kylan för imorgon är sista passet innan Borlänge!

Nu kör vi😎🎿💪⚪🔵🔴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s