Kanske mitt livs bästa träning….😄🎿💪❄

Ni hörde rätt. Idag var det skidor, A1 skate med impulser och stegringsintervaller!💪❄ Runt -14c° mättes upp, men klär man sig rätt är det inga problem, men det gäller att inte köra allt man har och dra i sig onödiga doser kall luft!😎

I alla fall. Träningen gick oerhört bra och helt klart en av de bästa träningarna jag gjort, både fysiskt, tekniskt och fartmässigt. 👌💪 Stor skillnad jämfört med för 2 dagar sedan. Men dagsformen kan variera och nu är det bara att hoppas att den håller i sig ett tag, åtminstone till Söndag….😀

Vi körde några A1 varv som uppvärmning och på 3:de varvet lossnade min truga och jag fick låna av en kompis. Stort tack! 😊Och den funkade jättebra (inte för att staven gjorde mig bra, utan den var bra!) 👌  Sedan började själva huvudfokuset. Impulser och stegringsintervaller i backen!! Där fick jag till trean perfekt och tvåans växel gick också kanon, 4 intervaller blev det.😄 Sedan spurter där teknik och fart satt som en smäck!! Jättekul med tanke på helgens tävling att jag går in i helgen med en riktigt skön känsla!!😊

Imorgon hoppas vi på Kalla & Co i Tour De Ski och nästa uppdatering här på bloggen tros (!!) bli på lördag då jag förhoppningsvis genomfört ett lättare avslappningspass för att hitta lugnet psykiskt också!😀

Ha det bra tills dess!😇

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s