Bergebo Ski Weekend 2016👌🎿

IMG_20160110_142141Ja, idag gick alltsĂ„ Bergebo Ski Weekend av stapeln i BorlĂ€nge! 😄 Efter en minst sagt snöig resa (!!) sĂ„ stallde jag mig pĂ„ startlinjen, med förvĂ€ntningar att Ă„ka sĂ„ fort jag kan och tekniken skulle sitta!😊 Med tanke pĂ„ all nysnö som lĂ„g i spĂ„ren blev det sista lite svĂ„rt…😏 Men loppet i sig gick vĂ€l okej. Syran och pulsen kom fort och det blev ”kliv, kliv, överlev!” i princip i 2 kilometer!😂 Men jag tog mig igenom loppet hyfsat, med vetskap om utebliven trĂ€ning och dĂ„lig form sĂ„ hade jag inga placeringar som hĂ€grade. Men jag försökte göra mitt lopp och en 22:a plats av 28 startande med de förutsĂ€ttningar som var var klart godkĂ€nt.😀 Nu förtjĂ€nar jag vila innan dem kraftigt försenade trĂ€ningen för att bygga form börjar pĂ„ MĂ„ndag!!😄

Avslutar med citatet som fĂ„r sammanfatta min dag och resten av sĂ€songens framfart!!đŸ’Ș🎿

”Kliv, kliv, överlev”

Kunde faktiskt inte sagt det bĂ€ttre sjĂ€lv….😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s