Då var tävlingssäsongen igång!👌🏻🎿

Ja, då var tävlingssäsongen igång på riktigt nu då! 😁I söndags gjorde jag, som jag skrev, min första start och det i Borlänge. 😄 Det var ju med lite blandade känslor där. Absolut inget bra lopp om man går efter hur det kändes i kroppen, men när resultaten kom var det helt okej i alla fall! 🎿🌨 Formen var långt borta och självklart; med toppform, pigga ben och de vanliga stavarna hade jag kunnat åka fortare. Men nu var det som det var och man kan inte tänka om. Jag tar med mig en bra placering in i den lite intensivare perioden med träning nu. För nästa lopp beräknas bli 30/1 och då passar det perfekt med att träna hårt och släppa upp formen tills dess!💪🏼

I tisdags var det träning i Ånnaboda. Klassiskt A1!, med några varv utan stavar! Jag malde på med bra fäste och kunde känna att tekniken satt där och kroppen var relativt hel.( Det var den däremot inte efteråt kan jag säga!!😝😜) Kul var det i alla fall! Igår däremot nåddes köldgränsen och träningen blev inställd. Ca. 1 timmes cykling på träningscykel fick bli ersättningen! För imorgon är det skate igen och ett tuffare pass! Känns bra i kroppen, (men den går inte alltid att lita på!😁) Men vi hoppas på det bästa och att formen så småningom kommer krypandes!!

Nu får ni förresten vänja er med lite mer sporadiskt bloggande än på lovet, för nu ska det göras läxor och sånt också!🙄 Men minst en gång i veckan, oftast nån gång under helgen ska jag försöka få till det!! Tack för mig så ses vi på Söndag igen, då med lite bilder om jag lyckas åstadkomma det!!😇

Men vi hörs och ha det bra i dettamoerhört vackra vinterland😍❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s