Ny funktion och ett brutet löfte💥❄️

Min hemmaplan😇🎿👏🏻 Tagen från Ånnaboda Storstenshöjdens insta😻👌🏻

Ja, i fredags lovade jag att lägga upp en ny funktion. Det blev idag!☹️ Men, men idag har jag ÄNTLIGEN lyckats infoga bilder i bloggen. Har inte riktigt fattat mig på det innan, men nuså!👏🏻 Det kanske dock handlar mer om mina kunskaper kring detta, men nu blir det bilder i bloggen!😁 Så nu inleder vi med den här bilden från min hemmaplan, träningsanläggning och underbara plats, Ånnaboda.  Bilden är tagen från Ånnaboda Storstenshöjdens Instagram, så cred till dem,  @ånnabodastorstenshöjden😄😍

Och förresten, nu lovar jag att inte glömma inlägg och anpassa mig till de datum jag angivit!!😜

Men nästa gång jag skriver planeras bli på lördag, då info kring veckans pass kommer!!💪🏼👊🏻

På återseende👉🏻

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s