Ständigt dessa förskylningar😣

Hej igen!! 🤗 Ja nu har ännu en vecka gått och det har blivit lördag. 😊 Veckorna går och går och snart är det inte mycket kvar av den här vintern, dessvärre. Men jag försöker fokusera på nuet, eftersom min riktiga säsong inte dragit igång på allvar än!🙁Nu ska det ju bli plusgrader dessutom! Alla underbara bilder från Instagram-flödet de senaste veckorna har varit helt underbara!😍 Man njuter verkligen, eller njöt kanske man ska säga.😐 Vi får hoppas på det bästa att kylan inte var på tillfälligt besök…😇

Jaja, nu ska jag väl ta er igenom min vecka först. Men innan det en till dålig nyhet! Ja, nu när plusgraderna smyger sig på har jag gått och blivit förskyld igen! Jag förstår inte hur jag lyckas…🙄 Det är inget allvarligt, men med snuva får man inte träna, så därav ett tidigare blogginlägg än jag uppgav! I övrigt har träningsveckan flutit på. 👉🏻

Här är min vecka:

Tisdag: Det var träning och impulser och sprintträning i klassisk stil på agendan. Kul var det och bra gick det också! Ett utvecklingsområde att ta med sig skulle vara staktekniken isåfall.👍🏻

Torsdag: Träning igen och fristilspass med lekar och stafetter, samt lite kurvtagning! Viktigt med såna små detaljer också!!👏🏻👍🏻 Gick bra även idag även om formen inte gnistrade….

Ja, naturligtvis har det hänt en del annat också. Det har varit en lite udda vecka med en del anhöriga borta, ovanligt mycket läxor och så, annars inget annat anmärkningsvärt!😊 Och imorse vaknade jag snuvig, vilket bara blivit värre ju längre dagen gått, så ingen träning för mig!! Tråkigt, förstås….  Men istället blev det att heja fram Kalla i TV-soffan istället, inte så tokigt det heller faktiskt. Nu ska jag kurera mig för tisdagens poängtävling och framtida tävlingssäsong! 💪🏻 Och är det något jag önskar just nu är det att bli frisk. Och du, inga fler förkylningar tack!😫🔜🔙🔛🔝

Hasta el Sábado🇪🇸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s