Ännu ett bakslag….😣

Ja, som jag skrev tidigare blev jag förkyld i helgen. Det började med snuva och har nu satt sig i luftvägarna… Tråkigt, såklart och jag vet inte vad Det här leder till att morgondagens poängtävling i klassiskt blir inställd!! Den här säsongen har varit allt annat än bra för min del. Träningen har gått bra, men sjukdomar har inträffat vid exakt de tillfällen de inte ska….😶 Nästa vecka kommer nämligen ett koppel tävlingar och kommer vara så i tre veckor framöver! Känns som att motgångarna får lägga ner nu. 😪 Men, men! Nu ska jag ta det lugnt i några dagar och så småningom bli frisk, förhoppningsvis till Torsdag. 🙂 Den här veckan kommer nog inte innehålla några träningar, utan jag får vara glad om jag kan medverka i tävlingarna till helgen. Nu är det bara att bita i det sura äpplet och börja om med formtoppningen! Men i slutet av säsongen, då ni, då får ni se upp!👏🏻

För övrigt börjar bloggen närma sig 1000 visningar och då kan lova er en överraskning!!😏 På torsdag kommer ett inlägg om helgen och en annan önskan skulle vara att de här minusgraderna gärna får återvända!☃

Hasta el Jueves🇪🇸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s