Inga tävlingar i helgen heller!😳

Nepp! Den envisa sjukdomen har nu övergått till hosta och allmänt täta luftvägar i kombination med snuva. 💊Det här gör att Närkes Kils loppet på lördag är kört och Lilla Nora Loppet också hade blivit inställt för min del. 😧 (Det blev ändå inställt p.g.a väderförhållanden…)

Ja, om sjuk skidåkare är det oerhört deprimerande att se hur snön försvinner… Köldknäppen som var, med snö och kyla visade sig vara en tillfällighet…. Något är ju fel när det hällregnar I slutet av Januari.😕 Det är ju bara att konstatera….😳

Hur som helst… Nu när jag är sjuk är det bara att försöka bli frisk och så småningom kunna tävla igen. Det är 7-8 tävlingar kvar så säsongen är inte över än, men det är klart att det är surt att missa så många tävlingar när hösten har flytit på så bra….😯 Men på måndag är det STAFETT – DM i Ånnaboda och där finns det en gnutta hopp att stå på startlinjen. Men vi hoppas att det är slut med sjukdomar efter den här och att jag kommer vara i kanonslag när säsongen börjat gå mot sitt slut! Tack för mig….😉

Vi ses!😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s