Inga tĂ€vlingar i helgen heller!😳

Nepp! Den envisa sjukdomen har nu övergĂ„tt till hosta och allmĂ€nt tĂ€ta luftvĂ€gar i kombination med snuva. 💊Det hĂ€r gör att NĂ€rkes Kils loppet pĂ„ lördag Ă€r kört och Lilla Nora Loppet ocksĂ„ hade blivit instĂ€llt för min del. 😧 (Det blev Ă€ndĂ„ instĂ€llt p.g.a vĂ€derförhĂ„llanden…)

Ja, om sjuk skidĂ„kare Ă€r det oerhört deprimerande att se hur snön försvinner… KöldknĂ€ppen som var, med snö och kyla visade sig vara en tillfĂ€llighet…. NĂ„got Ă€r ju fel nĂ€r det hĂ€llregnar I slutet av Januari.😕 Det Ă€r ju bara att konstatera….😳

Hur som helst… Nu nĂ€r jag Ă€r sjuk Ă€r det bara att försöka bli frisk och sĂ„ smĂ„ningom kunna tĂ€vla igen. Det Ă€r 7-8 tĂ€vlingar kvar sĂ„ sĂ€songen Ă€r inte över Ă€n, men det Ă€r klart att det Ă€r surt att missa sĂ„ mĂ„nga tĂ€vlingar nĂ€r hösten har flytit pĂ„ sĂ„ bra….😯 Men pĂ„ mĂ„ndag Ă€r det STAFETT – DM i Ånnaboda och dĂ€r finns det en gnutta hopp att stĂ„ pĂ„ startlinjen. Men vi hoppas att det Ă€r slut med sjukdomar efter den hĂ€r och att jag kommer vara i kanonslag nĂ€r sĂ€songen börjat gĂ„ mot sitt slut! Tack för mig….😉

Vi ses!😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s