Det här med motivation är inte alltid det lättaste😳💕

 

Ja, nu har det gått några dagar till. Min förskylning börjar på att lätta, så det blev skola i fredags!😄 Men någon träning kommer det inte bli på ett bra tag…😦 Hur som helst. I det här inlägget tänkte jag skriva om motivation. Vad det innebär, för mig, men även generellt. Det här är något jag tänkt på mycket under de här sjukdagarna och tycker det är ett angeläget ämne att skriva om!

Ja, för det är i den här åldern man ska bestämma sig. Vad vill man göra, vad vill man satsa på och hur mycket är du beredd att satsa egentligen?🙈 Motivation är svårt. Man måste ha ett mål, något att sträva mot!!👉 Det behöver inte vara något stort, det kan vara alltifrån att ”våga”ställa sig på startlinjen  till att ”komma med till VM”. 😊 För min del är det här ”målet” att bli elitskidåkare. Att vara med och få köra mästerskap och världscup i den svenska landslagsdräkten💪 . Det krävs en hel del för att bli det och just därför vill jag dela med mig av detta via en blogg!📱 Jag tror man behöver det, jag tror man måste tala ut om ens tankar och funderingar, i det här fallet om min träning. Det gör en till en bättre idrottare att kunna utvärdera och analysera, att jag gör det, är för att jag dels är den enda här i kring som håller på med detta. För där jag bor är jag ensam. Därför är jag stolt över att utöva min idrott. Jag vill att andra ska ta del av livet som skidåkare och vad som krävs!😊

Min motivation:

Som jag skrivit har mitt gruppbyte betytt mycket för mig. Jag får bättre träning och stimulans till min idrott. Därför har min höst varit fläckfri och träningen flutit på kanonbra inför vintern. Här har inte allt fungerat. Jag har dragits med sjukdomar, det har blivit ett flertal tävlingar inställda p.g.a snöbrist.😕 Nu, under den här perioden med sjukdom har jag gått och tänkt på vad det är jag håller på med, och varför. Min motivation har ställts på sin spets. Jag tvivlade på om det här är någon idé.😐 Den här fina hösten och sen spoileras hela säsongen av sjukdomar och andra motgångar. Vi har så fina träningsförhållanden uppe i Kilsbergen och jag är djupt tacksam för att få de möjligheter som är…👌 Men på tävlingar har det liksom aldrig funkat, det var någon Poängtävling jag kände att jag fick till, men det lilla extra saknas…😔 Jag har fått ta mig rejäla tankeställare, helt enkelt. Idag gick jag ut och gick.💚 Det är ett bra sätt att koppla bort och gå in i sig själv. Jag tänkte på allt som hänt i min korta karriär. Alla minnen som fanns. 😍 Alltifrån min första tävling 2011 till Idrelägret i November iår. Känslorna från när motivationen sprudlade, när jag kunde åka skidor!😇 Då slog det mig: Jag är ingen som ger upp, jag ger mig inte, sjukdomar ska inte få göra att jag, så lätt lägger av med det jag brinner för.💪 Jag ska tillbaka I toppslag. Jag ska känna hur allting klaffar och hur resultaten kommer. Min karriär har ju precis börjat. ☝Den kan ju inte redan sluta, det går inte.😎 Jag vet att det finns de som tror på mig och att jag kan. Nu ska jag bara övertala mig själv detsamma. 💖 För tillbaka ska jag, och det starkare än förut. Det kanske inte syns i spåret, men det ska kännas inombords!

Tack så mycket❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s