Lägret inställt!!😳👎

Rubriken talar!! Lägret är för min del inställt. Jag är fortfarande förskyld och kan inte träna!😑 Den här sjukdomen har hållit i sig i tre veckor nu…😢 Det känns som det får lätta nu. Förhoppningsvis är jag frisk till nästa vecka och kan dra igång med träningen igen!😊 Sedan är det Aspelundsrundan i Zinkgruvan den 13:e så vi siktar väl på det. Bryt ihop och kom igen är väl ett väl myntat uttryck för hur jag känner nu!!😆😕 Och medans snön är borta här är det vinter uppe i Ånnaboda!😀 Det finns inga ord för hur gärna jag vill åka skidor nu. ❤ Så har du inget emot det så får du gärna ge dig av, kära sjukdom.😁 Nej, men när jag kommer igång så blir jag inte lätt att tas med!!💪

 

Nästa gång vi ses blir på måndag, så vi ses då!😜

Chao.😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s