Stundande comeback och framtida planering!đŸ‘ŒđŸ»

Hejsan! Det har gĂ„tt nĂ„gra dagar sen sist, dĂ„ jag berĂ€ttade att lĂ€gret med Örebro LĂ€ns Skidförbund blev instĂ€llt för min del. Nu har det gĂ„tt nĂ„gra dagar av kurering, sĂ„ nu Ă€r jag faktiskt nĂ€stan frisk. Inte helt frisk, men pĂ„ torsdag Ă€r jag förhoppningsvis pĂ„ banan igen!đŸ€—đŸ‘ŒđŸ» Det Ă€r viktigt att ha nĂ„gra extradagar efter man blivit frisk, sĂ„ inget Ă€r skrivet i sten Ă€nnu, men den hĂ€r veckan ska jag nog stĂ„ pĂ„ ett par skidor igen!😄 Det har varit en efterhĂ€ngsen förskylning som jag dragits med, sen den drog igĂ„ng har jag varit ”lite” förkyld hela tiden. Det har liksom aldrig brutit ut, sĂ„ tre veckor har det gĂ„tt sen jag trĂ€nade sist!😕 Nu Ă€r det bara att dra igĂ„ng igen och försöka att INTE bli förkyld igen. Motivationen har sviktat och det har varit sĂ„ frustrerande att inte kunna varken Ă„ka skidor eller trĂ€na. Men det Ă€r fortfarande en bit kvar pĂ„ sĂ€songen och vi fĂ„r sikta pĂ„ att formtoppad. đŸ’ȘđŸŒ NĂ„gra tĂ€vlingar ska det vĂ€l bli. PoĂ€ngtĂ€vlingen pĂ„ torsdag fĂ„r vi se med, sedan Ă€r det Aspelundsrundan i helgen, som skulle kunna vara av intresse om det finns snö. âœŒđŸ»ïž De tvĂ„ Ă„terkommer jag dock med eller om jag trĂ€nar istĂ€llet. Sedan följer trĂ€ning i ett par veckor, utan tĂ€vling innan vi avrundar sĂ€songen med ett par tĂ€vlingar i Falun och Ă€ven Kilsbergsloppet, (som vi sjĂ€lva arrangerar). đŸ‘đŸ» Sedan försöker vi fĂ„ ett kanonavslut med tĂ€vlingar i Orsa och Storstenshöjden. SĂ„ bara för att sĂ€songen hittills har varit bedrövlig sĂ„ betyder det inte att man kan gĂ„ in i barmarkssĂ€songen med en skön kĂ€nsla trots allt!!

 

Nu kör vi!!đŸ€˜đŸ»đŸ’ȘđŸŒ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s