Står över KM!👉🏻

Ja, hallå igen!!😇 Ett par dagar har gått sedan senast. Jag har helt klart frisknat till och hade säkert kunnat vara med imorgon. Jag väljer dock att ta det kloka beslut att vänta.🙏🏻  Startar jag för tidigt finns det risk att bli sjuk igen!! Och det är det absolut sista jag vill just nu!🙈 Därför väljer jag att ha några extradagar för att bli ordentligt frisk och starta på lördag!! Då är det 2.5 km fristil på schemat. Eftersom jag inte har tränat på typ 3 veckor så har jag absolut inga förväntningar!!! 😝 Ett bra lopp vill jag göra och få en bra känsla för framtiden. Jag vet att det inte är nu jag ska vara i form, så resultatet struntar jag faktiskt i. Det ska bli kul att komma igång och få race i kroppen. Det blir dock inget Ica Cup för mig i år. Istället prioriterar jag att få några veckors träningsperiod och kunna göra det bra nu i slutet på säsongen. Exakt upplägg med tävlingar lägger jag upp på sportlovet!!😋 Nästa rapport kommer naturligtvis på Söndag då premiären är gjord!! Då blir det förhoppningsvis lite bilder. Det har det varit sparsamt med sen jag började infoga. Anledningen är helt enkelt att det på sistone inte varit mycket att fotografera! Här är iallafall en bild!🙏🏻

Nu är jag är så taggad att det inte finns ord, så jag säger bara:

Nu kör vi💪🏼👊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s