Tankar inför morgondagens COMEBACK!💪🎿

Ja imorgon står jag alltså på startlinjen igen. Exakt 1 månad och 3 dagar sen Borlänge. Jag är supertaggad. Det är lite pirrigt faktiskt, jag menar det var ju ett tag sedan man stod på ett par skidor sist.😅 Målet är att försöka göra det bästa av situationen och genomföra ett bra lopp. När man kommer tillbaka från en sjukdom, utan träning, utan de timmar du behöver så kommer det bli, antingen ett kanonlopp eller kanonflopp, typ!😀 Jaja, jag ska försöka disponera krafterna rätt och förhoppningsvis få en hyfsad placering till slut. Jag har inga krav på mig själv. Jag ser detta som en början på något, och som jag sagt tidigare. Det är ju inte nu jag ska vara i bra form, utan om några veckor!👏

I veckan roade jag mig med att läsa ett inlägg på Anna Haags och Emil Jönssons blogg. Där får de med känslan inför tävling klockrent. Länk finns här för den intresserade!💪

http://annaoemil.se/2016/02/06/helgens-nordtips-vecka-5-att-forbereda-sig-mentalt/

Ja, nu är det bara att gå in i sin egen bubbla, visualisera loppet och bara gå ut och köra!!❤ Jag ska göra mitt eget lopp och få till tekniken, för nu börjar faktiskt min säsong på riktigt!!😄

NU KÖR VI💪🎿

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s