Tankar inför morgondagens COMEBACK!đŸ’Ș🎿

Ja imorgon stĂ„r jag alltsĂ„ pĂ„ startlinjen igen. Exakt 1 mĂ„nad och 3 dagar sen BorlĂ€nge. Jag Ă€r supertaggad. Det Ă€r lite pirrigt faktiskt, jag menar det var ju ett tag sedan man stod pĂ„ ett par skidor sist.😅 MĂ„let Ă€r att försöka göra det bĂ€sta av situationen och genomföra ett bra lopp. NĂ€r man kommer tillbaka frĂ„n en sjukdom, utan trĂ€ning, utan de timmar du behöver sĂ„ kommer det bli, antingen ett kanonlopp eller kanonflopp, typ!😀 Jaja, jag ska försöka disponera krafterna rĂ€tt och förhoppningsvis fĂ„ en hyfsad placering till slut. Jag har inga krav pĂ„ mig sjĂ€lv. Jag ser detta som en början pĂ„ nĂ„got, och som jag sagt tidigare. Det Ă€r ju inte nu jag ska vara i bra form, utan om nĂ„gra veckor!👏

I veckan roade jag mig med att lĂ€sa ett inlĂ€gg pĂ„ Anna Haags och Emil Jönssons blogg. DĂ€r fĂ„r de med kĂ€nslan inför tĂ€vling klockrent. LĂ€nk finns hĂ€r för den intresserade!đŸ’Ș

Helgens nördtips vecka 5 – att förbereda sig mentalt.

Ja, nu Ă€r det bara att gĂ„ in i sin egen bubbla, visualisera loppet och bara gĂ„ ut och köra!!❀ Jag ska göra mitt eget lopp och fĂ„ till tekniken, för nu börjar faktiskt min sĂ€song pĂ„ riktigt!!😄

NU KÖR VIđŸ’Ș🎿

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s