Aspelundsrundan – comebacken👏

IMG_20160213_133428Idag bar det alltsĂ„ ivĂ€g mot Zinkgruvan för Aspelundsrundan och min comeback.😄 Loppet kĂ€ndes hyfsat. Orken fanns inte dĂ€r som förut, vilket var vĂ€ntat.☝ Jag hade ju trots allt inte stĂ„tt pĂ„ ett par skidor pĂ„ tre veckor tills idag…😂 Men jag krigade pĂ„ och gjorde sĂ„ gott jag kunde. Resultatet Ă€r inte bra, men kĂ€nslan var bĂ€ttre. Men jag vet ocksĂ„ att jag inte ska vara som bĂ€st idag, och med 0 trĂ€ningsminuter pĂ„ 3 veckor sĂ„ var en delad 5:e och sista plats inte sĂ„ dĂ„ligt…😊 Annars var det fina spĂ„r som Zinkgruvan bjöd pĂ„ idag. Lite snö i luften och sisĂ„dĂ€r -3 grader kallt, fina förutsĂ€ttningar med andra ord. Nu kör vi vidare mot slutet av sĂ€songen och hoppas att det lossnar pĂ„ trĂ€ning och tĂ€vling.đŸ’Ș Med lite trĂ€ning sĂ„ hoppas vi att den pusselbiten lossnar sĂ„ smĂ„ningom!!😀

Tack för mig sĂ„ ses vi pĂ„ MĂ„ndag!👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s