Falun- nu kör vi!!👏🏻🎿

Hejsan igen!!🤗 En vecka har gått och jag har hunnit friskna till lite. Tagit det lugnt en vecka och så… Jag är inte helt frisk än och inte tävlings/träningsduglig än, men förhoppningsvis bli HELT frisk till veckan…🤓

Ja, idag kör alla GIF-are Kilsbergsloppet i Ånnaboda.🌨🙌🏻 Ett lopp av alla jag tänkte köra, men inte kan!🙄 Istället är mitt mål att få ett träningspass i veckan och sedan åka till Falun och Lilla SS på lördag!🎿🙌🏻 Jag hoppas verkligen att jag kan det och jag är hur taggad som helst!!✨ Nu är det bara att ta det lugnt, bli frisk och trycka i sig lite C-vitamin!😝🍊🍋

Annars har inte min vecka varit något anmärkningsvärt…😝

Den här vintern har innehållit mycket sjukdom och lite träning.😕 Dock har jag fått mycket psykisk träning, för att inte kunna åka skidor, som skidåkare är så oerhört frustrerande.😔 Men det är nyttigt det med och kan vara bra längre fram…🙂💪🏼

Nu är det två tävlingar kvar den här säsongen och nu har jag inget att förlora…😄

 

NU KÖR VI!!🙏🏻💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s