KM- min sista 2,5:a!!💪🏼

Japp, som det ser ut nu så blir det trots allt KM imorgon. 👍🏻 Blir jag sjuk över natten nu så är det ju otroligt!! Men imorgon gör jag min sista tävling i 13-14 årsklassen och därmed så blir det här kanske den sista tävlingen med 2,5 km på schemat!! 👉🏻 Nästa år är det 5 km eller mer som gäller och därmed lite annat träningsupplägg i sommar med lite längre pass och så…😇 Målet med loppet är att ha disponerat det rätt och ha krafter kvar på slutet, sen är det bara och köra och njuta…

Nu kör vi🤘🏻😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s