Inget STH!! Säsongen avslutas..😢

Ja idag, kom beskedet att STH Skicross Competition i Storstenshöjden inte kommer att genomföras p.g.a för få anmälningar. Därmed är säsongen slut tävlingsmässigt, medans det dock återstår tre träningar på säsongen som aldrig blev nån säsong! Jag kommer pyssla ihop en årssammanfattning och ett djupdyk vad det gäller analys och utvecklingsområden. Den kommer förmodligen på söndag eller på måndag, så för er som önskar långläsning såhär efter påsk tycker jag att ni kikar in!!👍🏻

Vi höres…🤓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s