Inget STH!! SĂ€songen avslutas..😱

Ja idag, kom beskedet att STH Skicross Competition i Storstenshöjden inte kommer att genomföras p.g.a för fĂ„ anmĂ€lningar. DĂ€rmed Ă€r sĂ€songen slut tĂ€vlingsmĂ€ssigt, medans det dock Ă„terstĂ„r tre trĂ€ningar pĂ„ sĂ€songen som aldrig blev nĂ„n sĂ€song! Jag kommer pyssla ihop en Ă„rssammanfattning och ett djupdyk vad det gĂ€ller analys och utvecklingsomrĂ„den. Den kommer förmodligen pĂ„ söndag eller pĂ„ mĂ„ndag, sĂ„ för er som önskar lĂ„nglĂ€sning sĂ„hĂ€r efter pĂ„sk tycker jag att ni kikar in!!đŸ‘đŸ»

Vi höres…đŸ€“

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s