50 inlägg, Ny design och första löprundan för året!🤘🏻

Ja, efter gårdagens inlägg så kom bloggen upp i 50 inlägg!!👏🏻 Det firades i förväg genom ny layout, ny design och en ny bakgrundsbild. Jag själv tyckte det blev snyggare och fick en finare finess på bloggen i helhet!!🙌🏻  Kul!!

Idag gnoddes även årets första löprunda. 4,5 km A2 på banvallen i Fjugesta blev det och med en tid (som är mindre viktig nu) på 26.21!! 👍🏻😻 Av ovana värkte det i ”löparmusklerna”. Men en bra genomkörare och en bra början på säsongen. Målet är att klara under 22 när sommaren är slut!!💪🏼👉🏻

Imorgon är det säsongssnack på träningen där vi, likt jag gjorde, utvärderar och analyserar hur träningen i gruppen gått, vad vi gjort bra, och liknande,ja,  jag tror ni hajar!!😉 Sen blir det någon form av barmarksträning på torsdagen, där vi i gruppen själva håller i träningen och inviger barmarksåret 2016!!😋

För övrigt har min favoritserie ”Mord i Paradiset” startat igen (😘) och sen spanar jag nog in damernas EM-kval mot Slovakien i fotboll på fredag!!😎

Vi höres på Söndag!!🤓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s