In i barmarkssäsongen🤓🙌🏻

Ja, efter lite envishet fick vi till ett pass på snö till innan barmarkssäsongen.💪🏼  Det var i torsdags och vi i gruppen vi körde lite lekar och intervaller med ”skräpskidorna”. Kul och med en fin avslutning på snösäsongen!🙌🏻

Mötet i tisdags gick bra, vi bestämde oss för att ta ett par veckors nedtrappning nu innan vi drar igång på allvar. Då satsar vi främst på styrka och köra längre intervaller. Mängdträning och teknik kommer runt Sognefjell. Så det ska väl bli ett bra år…💯 Anledningen till att vi trappar ner förresten är att en skidsäsong sliter på kroppen, jag håller dock igång ändå, eftersom jag inte behöver vila efter min ”säsong”!🙄🙌🏻 Men nu är jag sjukt taggad för en säsong där jag ska bli ännu starkare, bättre och utvecklas, samt ta nästa kliv som längdskidåkare!🎿

Over and out👉🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s