Och DÄR var säsongen 16/17 igång!!😻😻

Ja igår invigde vi i Svart grupp träningåret 2016/17, med Sognefjell v. 27 som det stora målet!🙌🏻 Det blev spänst, snabbhet/explosivitets-övningar samt styrka (40*20*20).😊 Jobbigt, men en bra start på träningsåret. Igår sprang jag även på förmiddagen, eftersom  vi även hållit/håller på med ett idrottsprojekt (osäker om jag skrev om det😂) och där blev det 2,8 km A3 på 12:30 ungefär!!🤘🏻Dessvärre fick jag känningar i foten och det gör ont när jag stödjer på den, så det gäller att ta det försiktigt och undvika överbelastningsskador!!💪🏼 Men lite rullskidor ska nog gå bra…

För i helgen, närmare bestämt på lördag är det dags att damma av dem, för det blir rullskid-premiär på brandstationen i Garphyttan! Då med lite teknikövningar.👍🏻 Kul, där ett lite inofficiellt mål är att förbättra stakningen tills i vinter!💫

I övrigt har veckan flutit på, spanskaförhör, (som gick bra)!😅 Men annars är det inte mer att säga än att jag återkommer på Söndag med rapport från helgen!

Just det, förresten!! Önskar ni mer läsning tycker jag att ni ska gå in och kika på min kära kusin Sandras blogg!! 😁 Himla snygg och med lite härliga bilder!! Länk finns här:👇🏼

http://nouw.com/saandrahansson

Gör det, så önskar jag er en trevlig helg och så hörs vi på söndag !!😘

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s