Försäsongen började med en skavank!👎🏻

Ja, som jag nämnt hade jag känningar i vänsterfoten och hälen i veckan. Detta förvärrades under fredagen och följden blev att det inte blev nån rullskidor-premiär för mig i lördags!! 😕 Beslutet togs på morgonen, då jag kände att jag hade så pass ont att jag valde att inte chansa, utan vilade foten istället. Det gör ont fortfarande, kanske aningen bättre än igår, men det gör fortfarande ont på varje steg jag går.😔 Det blev rullskidoremiär för mig idag istället då jag testade foten och balansen lite genom att köra enbart några hundra meter, för att få in knycken efter en vinter på snö. Det är inte lätt ska ni veta…😂 Det är inte så att jag inte kan gå eller springa med foten, men det gör ont och då är det bättre att ta det lite lugnare.😊 Så det har blivit promenader och vila för mig istället, så blir foten kanske bättre till veckan.❤️  I övrigt har helgen har bestått av lite kalas för min syster, mys med film, jordgubbar och choklad.😻🙌🏻 Dessutom tog jag och dammade av gamla penslar och tog fram akvarellfärg och lät kreativiteten flöda och måla lite. Skön avkoppling!💫😊

Nu blire lite mästarnas mästare, så vi hörs och syns framöver!😘

Chao💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s