Underbart distanspass I Kilsbergen!🌿☀️

Ja, dagarna går och går, vi är redan framme vid torsdag. Senaste inlägget var måndags, då jag berättade om den ömmande foten. 🙁 Foten är bättre och igår sprang vi i gruppen distanspass, a ungefär 11-12 km. 💪🏼🏃🏼 Många höjdmeter blev det ( 😝 )och vaderna fick sig en rejäl svängom, om man säger så. 😏 Mycket fint pass i solen och genom skogen. 😍 Det är oerhört fina miljöer uppe i Kilsbergen, så det rekommenderas varmt att ta en runda uppe i skogen. 🙌🏻 Vi sprang från Ånnaboda (via Storstenshöjden) till Garphyttan och upp, allt på stigar i skogen, sen ner på gamla elljusspåret på kanonsnöspåret uppe vid klubbstugan. 🌿 Turen tog ungefär 1 h och 15 min och blev ett finfint pass i fin miljö! Tråkigt för bloggen att det inte blev några foton😍🤘🏻Dessutom bra om man har nån form av nyttig återhämtning efter pass, exempelvis kvarg och fullkornsmüsli, eller havregrynsgröt!💪🏼

På lördag är det rullskidor på G och A2-tempo!! Kul blir det och nu är försäsongen igång på riktigt.👍🏻 På söndag kommer nästa inlägg, då jag skriver lite om min bakgrund, träningsmässigt och såklart info om lördagens träning samt söndagens GIF-avslutning.💫 Dessutom har jag tänkt att bloggen framöver ska innehålla lite mer vardag, mer bilder och tätare uppdatering.😻

Snart är även bloggen uppe i 1.500 visningar!! 😋 Kul, så fortsätt läsa!!💪🏼😎

Vi hörs på söndag!!❤️🙌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s