Lördagens träning, GIF-avslutningen, 2015/16 i listor och lite till!!🌟

Ja, idag slutade alltså säsongen officiellt med den årliga GIF-avslutningen.🙌🏻 Eller ja, slutar och slutar. Skidsäsongen slutar, medans barmarkssäsongen börjar.👊🏻 Jag återkommer senare i inlägget om avslutningen, för som jag skrev, så drar barmarkssäsongen igång och det gjorde den med besked igår!!😂

Igår var det rullskidor på Garphyttans Brandstation på agendan. Vi körde en lite uppvärmningsslinga genom Garphyttan á 15 minuter för att sedan köra impulser, korta, långa, vanliga och tekniska.💪🏼 Som grädden på moset så körde vi backen från Garphyttan till Ånnaboda på slutet.‼️ Med i stort sett en hel vinter utan träning så kan ni nästan förstå att 3 km rakt uppför är rent och skärt slit från första stavtag.😂💪🏼 Jag vet ärligt sagt inte hur många gånger jag tänkte bryta, men någonstans kämpar man ändå. Det är bara fram med tjurhornen och grisa på. 3 km uppför är en plåga och den mest plågsamma träning vi kör.😘  Man fick välja tempo, men i mitt fall var det att ta mig upp som var utmaningen!!😂😂 För er som följt bloggen vet att vi har kört detta förut, men i höstas var jag lite bättre tränad om man säger så…😝  Jag har ändå hängt med gott på tidigare pass och fått en bra start på försäsongen, men i den här fruktansvärda formen av träning tog vinterns sjukdomar ut sin rätt. 😪  Jag tog mig upp, några mer detaljer får ni inte.😂😂😂  Skönt ändå att blåsa ur kroppen och fortsätta kämpa för att få tillbaka höstens fysik till 100%.😊 Det bästa med den förmiddagen var väl duschen och filmen efteråt!😜 Men det var väl så nödvändigt. Att ha i baktanken är att vi inte har åkt rullisar sen November och tekniken sitter inte till fullo, så krafterna läggs inte framåt alla gånger. Det gör det ju naturligtvis tuffare, men jag vet nu med mig att mer sån här form av gristräning kan vara nödvändig.👍🏻 Nu  börjar vi även med träning 3 ggr i veckan, sen planerar jag att lägga in ett lättare pass på egen hand i form av styrka, teknik eller intervaller. 🤘🏻Kommer även ta till lite kostförändringar framöver för att undvika sjukdomar och få bättre resultat av den träning som läggs ner.💪🏼Allt för att bli ännu bättre och kunna göra grymma resultat i vinter!😍🙌🏻

Nog om det. Helgen har varit bra!!👍🏻 I torsdags tror jag det var, kom bloggen upp i 1.500 visningar och nu är det väl 35 fler kanske. Väldigt kul tycker jag, så ”Stay Tuned”. 😝 Som jag skrivit tidigar kommer jag försöka publicera fler bilder från träningspass etc. Den servicen har varit urdålig på sistone, så jag hoppas ni får njuta av det mer framöver.🌟 Uppdateringen kommer även ske 4 ggr i veckan, det ska jag iaf försöka med!!😊 Igår blev det mys hela dagen och film på kvällen, medans april överraskade positivt med lite, eller ganska mycket, snö!!😍🌨

Idag var det ju GIF-avslutning i folkets hus i Gaphyttan.🌟 Alla ledare och ungdomar avslutade säsongen med lite prisutdelningar och fika.🤗 Jag fick, bl.a  gå upp och ta emot min bronsmedalj från KM.😻🎖 Symboliskt nog snöade det under en stund och man slås än en gång av vilken otroligt bra förening detta är. I vintras tog vi exempelvis  JSM- GULD i stafett för TREDJE året i RAD!!💥👊🏻 Det finns det inte många klubbar som gjort genom tiderna… Framgångar saknas inte precis, med medaljer på Junior-SM och deltagande i JVM så är man både stolt och imponerad av att vara en del av denna klubb.❤️ Otroligt fina människor och tillgångar till underbar träningsmiljö!! Fantastiskt.🌟

Men nu när skidsäsongen är slut, och den skriftliga sammanfattningen är gjord  tänkte jag sammanfatta säsongen 15-16  i en lista.😊

Vi börjar med de 3 bästa sakerna under säsongen!! Från Augusti till Nu.💥

 1. Bytet till Svart grupp, som innebar utveckling både som människa och träningsmässigt.❤️
 2. Idre-lägret. Bland det roligaste jag gjort, underbar grupp, snö, träning, ja, det ultimata lägret helt enkelt!🌟
 3. KM: Ja, efter en usel vinter så vände vindarna och jag gjorde vinterns i särklass bästa lopp och lyckades knipa bronspengen.🤘🏻

Det sämsta är och var naturligtvis alla sjukdomar som spolierade en hel säsong. Men jag har tagit stora steg både fysiskt och mentalt. Och som jag skrev, efter gruppbytet  har min nivå höjts ett par steg!😊🙌🏻

Nästa lista består av vilka förhoppningar jag sätter upp inför nästa säsong:

 • Att vara frisk en hel vinter och kunna ställa upp på de flesta tävlingarna.
 • Att vara i toppform till de större tävlingarna, som USM och Folksam Cup.
 • Att ha tagit ytterligare steg träningsmässigt och kunna bli mer slagkraftig på tävlingar och få fina resultat.

Sen till de mål jag satt upp inom teknik osv.

 • Sätta stakningen bättre.
 • Accleration och snabbhet
 • Sätta tekniken även på kort, snabba impulser.
 • Kunna lägga upp mina lopp taktiskt och smart.
 • Bli jämnare och orka tåla syra och puls på ett bättre sätt.

 

Nu blev det ett lite privatare och mer personligt inlägg, men, handlar det om träning så gör det. 👊🏻 Nu siktar jag på en underbar säsong och vill tacka er läsare för ert intresse och för att ni läser och följer min resa. Glöm inte att kika in på sociala medier och kolla, där man även kan läsa lite om träning oså. 🙌🏻Jag återkommer på tisdag efter träningen, så ha en fortsatt bra dag och en bra början på kommande vecka!!❤️

Vi hörs!!🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s