Dagens pass!👊🏻

Ja, idag genomfördes det första passet under 3-dagar-i-veckan-perioden!! Det var ett lite lättare pass med styrka, spänst o lite impulser.🙌🏻 Styrkan var 20*30*30, alltså lite enklare och mer explosivt.  Passet bjöd överraskande nog (🙄) på både sol,regn, snö och hagel!😂 Lite stela muskler nu, så det blir vila tills på torsdag. För nu väntar tre dagar med tre prov i skolan…😝😱 och även intervaller upp för min älskade Ånnabodabacke!😘🙈

Mycket statistik nu, men igår kom bloggen upp i 400 besökare. Sjukt tacksam och helt sjukt mycket bättre än vad jag trodde när jag startade! Så tack!❤️ Nu laddar vi för diverse prov och torsdagens pina…😂🤘🏻

Blev inte speciellt långt inlägg idag men mer finns inte att skriva än att vi ses på torsdag efter passet!!❤️

Chao🔙🔛🔝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s