28:e April!!🤘🏻

image

 

Ja såhär såg alltså dagens pass ut. Mer finns inte att säga mer än att det i själva verket är den 28:e April och vår. Vår var det ja… Och jag lovar er, den här bilden är från dagens pass!! I snö, modd, ösregn och minusgrader trotsade vi vädrets makter och drog på med intervaller. Uppför Ånnabodabacken. I det här vädret. I April.😂

I ur och skur, oavsett väder, köttar vi på. Roligt? Nja, men oj så nyttigt. 👍🏻 Det blev dock mer att koncentrera sig på att hålla skidorna raka, få dem att gå framåt och samtidigt köra intervaller. 😝😜 I ett 2cm tjockt snölager.😂 Medans man håller på är det fruktansvärt frustrerande när skidorna går allt annat än framåt, så någon form av teknik blev det ju inte…😜 Mentalt blev det ett bra pass och backen besegrade vi, men det med ex antal centimeter snö på både hjälm och skidor!😂😂

I efterhand kommer det här bli ett rätt roligt minne att tänka tillbaka på!🙈 Fränt var det och alla pass räknas!!

Det var det; jag återkommer med nästa inlägg efter lördagens pass!!👍🏻 Vi hörs…🙌🏻

image

 

En reaktion på ”28:e April!!🤘🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s