13 kilometer lördagsnöje!☀️🤘🏻

Ja efter torsdagens vinterrusk har våren hittat tillbaka nu, lagom till Valborg!👊🏻 Idag var det träning utan tränaresom gällde. Vi var endast tre stycken grabbar som gav oss ut på ett finfint distanspass på bergslagsleden!😍 Kul hade vi, det vart mycket snack och mycket löpning á 1 h 20 min ungefär.🙌🏻 En väldigt fin runda.👍🏻 Bra pass efter veckans bravader och nästa vecka väntar bl.a ett litet tränings-snack med tränaren om min träning och ev. upplägg!🤘🏻 Hur som helst, en dag som denna tar det inte emot att njuta av lite barmarks-propaganda, och med fint sällskap blir allt lite roligare!💪🏼🤗 Synd att jag aldrig tog någon bild här heller!🙄😍

Nu blir det en chilldagar resten av helgen, medans jag tänker mig ett enklare styrkepass på måndag, med fokus på armar.💪🏼 Nyttigt och användbart framöver…

För övrigt har skolveckan flutit på. Lugnt med prov nu kommande vecka, så det är skönt.👍🏻 Bara 6 veckor kvar till sommarlov nu!🤗

På tal om nedräkning så är det bara drygt 2 månader kvar till sommarns stora event; Sognefjell. 🌟 Blir sjukt roligt och oerhört fränt att åka skidor i shorts!😜 Självklart kommer ni få ständig uppdatering därifrån!😏

Det var väl det! Jag får önska er en fortsatt trevlig helg så hörs vi på måndag!😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s