Lite ändrade planer!👏🏻

Hej på er, nu var helgen slut och nu väntar en aningen decimerad skolvecka!🤓 Den här veckan är vi ju lediga torsdag och fredag för Kristi Himmelfärd.😍 Då drar vi till västkusten för en långhelg.🤗 Det innebär att träningsschemat den här veckan blir lite annorlunda. Passet idag (styrkan) skjuter vi upp och lägger in på fredag istället. För på tisdag är allt som vanligt, med träning med GIF, men torsdag (rullskidåkare, Ånnabodabacken) och lördag (rullskidor, distans) missar jag och får ersätta under helgen. Torsdag åker vi och på kvällen har jag planerat in ett tufft pass på rullskidorna. Jag vet en lång backe där, så tänker köra lite längre intervaller där.👍🏻

På fredag blir det ett enklare styrkepass och på lördagen ett långpass med löpning.👏🏻😽 Det är så jag har tänkt, men till veckan blir det snack med min tränare, så programmet är med reservation för ändringar.😸

I övrigt har pollensäsongen smällt igång på riktigt, vilket märks! Nåja, jag får stoppa i mig mediciner och försöka lindra det något sånär.👐🏻 Annars är allt bra och imorgon väntar någon form av hinderbana i Ånnaboda! Spännande…

Mer finns inte att skriva, annat än att jag återkommer redan imorgon med info om träningen då.😻 Vi hörs✌🏻️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s