Långhelg på västkusten☀️❤️

Hej igen. Nu har våren kommit på riktigt! Riktigt härligt väder och det är bara att plocka fram shortsen igen!👏🏻

Ber om ursäkt för uteblivet inlägg igår. Just tisdagar är väldigt hektiska, då jag har både långdag och träning, så det fanns helt enkelt inte tid!😕 Men nuså, nu får jag försöka knåpa ihop något.😋

Igår var det ”hinderbana” på agendan. Kort förklarat var det en slags löp- och styrkebana. Kul och jobbigt var det, med både mag, arm och ben träning! 💪🏼 Efter träningen hade jag och min tränare ett ”träningssnack”, dvs hur man ska lägga upp träningen och hur han ser på träningen hittils. Vad som behöver förbättras och var jag kan utvecklas. Jag kommer också få en form av strukturprogram, där han kanske skrivit att jag ska fokusera på löpning, får lägga upp träningen efter det.👍🏻 Efter vinterns sjukdomar, sade han, precis som jag skrivit att nu är det bara att glömma det och träna igen den grundträning som behövs.🙌🏻 Schemat innebär också att vi kommit överens om mer träningsvolym och timmar en vecka och ”tränar ner mig”, medans jag nästa vecka vilar upp mig! 👊🏻 Självklart bollas det och has dialoger om upplägg, åsikter och även planering, eftersom jag utöver skidorna, (även om det inte alltid verkar så😂) har ett privatliv och skola också! Super att ha den kommunikationen och möjligheten för att kunna utvecklas och bli bättre!👌🏻🤗

Nåväl, veckan har flutit på. Matteprov idag, som gick hyfsat och nu en långhelg, som för min del tillbringas i Strömstad!☀️😍 Härligt och skönt med en tränings och uppvilningshelg för själen på underbara västkusten. Hoppas förstås på samma underbara väder som senaste dagarna!😎 Då kan jag nästan lova bilder från både träning och omgivning!🙌🏻

Det var allt för idag, vi hörs imorgon efter träningen då och även under helgen! Trevlig långhelg på er!❤️🤘🏻image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s