Västkusten leverar!🙌🏻☀️

Hej på er! Hoppas dagen varit bra, för det har den varit här. Nu är vi här, vi har jobbat med förtält och husvagn och nu är en lång och fin dag snart historia. 😻

Vi gick upp tidigt, åkte runt 8 och kom fram 11:30! Sov rätt mycket, så bilresan gick ändå fort. 😂😁  Vi kom på plats, plockade ur saker, jobbade och sen har dagen flutit på bra. Tur med vädret har vi också; klarblå himmel och kring 14-15 grader. Lite kallare här än hemma, men skönt med pollenallergin att det inte är så intensivt.👍🏻

På eftermiddagen tog jag mig ett pass. För att få ihop det med jobb, så blev det löptest på min ”vanliga 4-km runda” runt Daftö och tillbaka.💪🏼 Eftersom de i Ånnaboda kör rullskidtest (som jag kommer köra på lördag, fast i intervaller) så valde jag att köra ett löptest. 🤘🏻 Distansen är jag inte bombsäker på att det är prick 4 km, men mellan 3,5 och 4 iaf! 🤗 Återkommer med exakt undersökning… Tiden blir densamma oavsett!😜 Nytt pers på 16.32. Kändes förvånansvärt bra och fort gick det!! Bra kvitto på en stigande form och en bit på vägen mot sommaren.👏🏻👌🏻

Eftersom miljön här är så fin har jag, som jag lovat tagit lite bilder!👇🏼😍

image

image

 

image

Det var det!! Jag återkommer på söndag om helgens träningar och andra aktiviteter!! Tack för din tid och så hörs vi!😍

Chao👊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s