Fin avslutning på en fin helg!!

Jaha. Nu kan man lugnt säga att det är sommar!!☀️ Herregud vilken värme det har varit de senaste dagarna. Över 25 grader till och med och strålande sol.😎😍  Riktigt skönt och nu känns det att sommarlovet är nära…🤘🏻

Ja, igår lämnade jag och familjen Strömstad för den här gången.😿 Vistelsen avslutades som lovat med rullskidintervaller i backen jag skrev om. Otäckt jobbigt var det…😝 Det blev 2 kortare 200 meters-intervaller och sedan 3 st 350 meters. Rakt uppför!😜 Passet avslutades med en 2 km runda längs vattnet, en underbar nedvarvning i solskenet!😍☀️

Nu väntar en förhållandevis lugn vecka och imorgon blir det styrka på träningen.🙌🏻😁

Det var allt för den här gången och nästa gång vi hörs är imorgon, då jag skriver om tisdagens pass. 🤗Ta hand om er och sola ordentligt tills dess.🤘🏻

Chao👏🏻

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s