Styrketräning☀️👊🏻

Hej igen! Nu är helgen över, men dock inte värmeböljan.😎 Näst intill Thailandsvärme nu!😁 Det medför även lite negativa konsekvenser. Pollen. 🌷 Varit värsta explosionen nu, så både näsa o ögon rinner konstant. 🙄 Men, men, träning går ändå!👌🏻

Apropå träning så var det ju det idag. Styrketräning, statisk och vanlig. Ca. 25 övningar á 30 sek aktivt o 30 vila. Inte jätteblodigt, men bra grundträning och en förutsättning för att tekniken ska sitta. 🙌🏻 På torsdag är det löptest, då jag springer lite längre, eftersom jag går upp en åldersklass.👍🏻 Det blir kul och det viktiga är att få en bra känsla och vara på banan konditionsmässigt! 💪🏼Självklart vore det kul med bra tid, och jag har ju en hint från i helgen, men det är inget jag värderar jättehögt!😋 Kul blir det och det är bara att hoppas att ökenhettan inte blir så påtaglig då!😂

Jaha, det vart inget vidare långt inlägg idag, men på torsdag tror jag jag knåpar ihop lite mer!👏🏻 Tack för er tid så hörs vi av på torsdag! Fortsätt sola och Stay Tuned!🤘🏻😍

Chao💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s