Löptest!👏🏻😍

Hej igen! 👋🏻 Ber om ursäkt för att det aldrig blev nåt inlägg igår. 😐 Men hade inte tid, så jag kompenserar det hela idag. Det fantastiska vädret har lämnat oss nu, idag blir det regnigt och betydligt kyligare än tidigare i veckan.👎🏻

Igår var det löptest och skapligt väder. Iallafall kortbyxor på och runt 18 grader och sol. Bra gick det också! Förra året sprang vi ju 1,65 km ungefär. Iår är jag ju ett år äldre, vilket innebar debut på dubbla distansen, dvs 3.3 km.🙌🏻 Vi sprang två varv på en 1.65 km slinga.Och bra gick det!😍

Jag lyckades med att springa på exakt samma tid (!!) på sekunden båda varven!🤘🏻 7.18 som mellantid och 14.36 som sluttid. Efter ett varv fick jag sällskap av min tränare som startade 30 sekunder bakom mig. Efter det lyckades jag bita mig fast i hans rygg och aldrig släppa.💪🏼 Mot upploppet hade jag dock inget att komma med så han drog ifrån med nån sekund, men jag är supernöjd med insatsen! 👏🏻 Jag hade tänkt att 14.30-15 borde vara rimligt, så tiden vart jättebra. 😁 Men för en gångs skull kändes det enkelt att springa, det var som om löpsteget var lätt och det gick fort utan att jag sprängde mig! Och då kan jag säga att man nästan njuter av löpning! 😍Jag kunde också koncentrera mig på mitt, att inte känna stress och jämföra med andra, utan springa avslappnat och lägga upp loppet perfekt!👌🏻Skönt också att känna att man är på G mot höstformen och att träningsupplägget hittils iår har fungerat. 💪🏼Kul!🤘🏻

Nog om det. Idag blev det också lite enklare löpning som inte ingår i träningsschemat, men vi hade stadsorientering, så det blev en del springa där med!👍🏻 Imorgon är det stavgång i Södra Storstenshöjden, förresten. Väderprognosen ser inte jättebra ut, men det är bara att tugga på ändå!💪🏼 Annars har veckan varit bra, en relativt lugn vecka i skolan utan läxor och prov!👌🏻Och äntligen har det blivit fredag och helg. Så ikväll blir det lite TV-serier och choklad, som belöning för löptestet!😂🙌🏻

Annars är det inget mer att säga mer än att nästa inlägg kommer imorgon, efter träningen! Vi hörs snart…🤗

Chao💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s