Lördagsmys deluxe!🎿🤘🏻

Hej på er! Hoppas allt är bra.🤗 Blir en del uppdatering nu, men det får ni stå ut med.😉 Först och främst vill jag säga att jag är sjukt tacksam och glad att så många följer bloggen.😘 Som jag sagt tidigare, så här många visningar fanns inte i min vildaste fantasi när jag började blogga i Augusti. 🙈 Nästan 1.700 visningar och snart 500 besökare!! 👌🏻Helt sjukt…👏🏻

Nog om det, för det har ju även varit träning… Idag smällde vi i Svart grupp nämligen på med stavgångsintervaller uppför slalombacken i södra Storstenshöjden.💪🏼 Vi besegrade HELA backen uppför 4 ggr. Stavgångsintervall upp och lunk ner. Allting 4 ggr alltså. 🎿Jag kan dock säga att det stockas en del mjölksyra i låren på väg ner också…😁 Men bra, hård träning är viktigt och jag kände mig pigg och alert idag, så bra pass!🙌🏻💪🏼Vädret? Minusgrader och snö i början övergick till duggregn och 3+!😅 Ja, vad ska man säga. Ska jag skratta eller gråta?😁 Men, men, som min tränare sade: De passen när man inte känner sig speciellt motiverad att träna alls, trots att det är 25 grader och sol, så är det bara att tänka på såna här pass och ställa sig frågan varför man klagar över huvudtaget!😂🤘🏻

Överlag har den här träningsvåren flutit på galet bra!👌🏻 Inga sjukdomar eller allvarligare skador har gjort att jag kunnat träna på exakt som jag velat utifrån den planering jag lagt upp.🎿 👏🏻 Och med planering menar jag inte att jag kartlägger varenda timme, utan jag planerar träningsmängd och belastning vecka för vecka.👊🏻 Jag har ökat träningen succesivt allteftersom veckorna gått och det visade sig vara jättebra…👌🏻 Om man jämför med slutet av mars/början av April och nu är det dimensioner… Nu är jag konditionsmässigt mycket mycket starkare, även om det finns saker att jobba med (såklart), så har jag tagit stora kliv både träningsmässigt men även dragit många lärdomar. 🤗 Man kan konstatera att vinterns sjukdomar har gjort att jag lärt mig kontrollera och anpassa träningen mycket bättre, lärt känna min kropp bättre och strukturera belastningen. 😺 🎿För det är en hårfin gräns mellan att träna hårt och träna för mycket, det ska ni veta. 😏 Under våren har min planering fungerat suveränt, och den fysiska form jag är i nu trodde jag aldrig jag skulle uppnå såhär fort.😍 Så det bådar gått för framtiden och är väldigt skönt att känna att jag har gjort något bra hittils!👍🏻 Det om det.

Det bästa med att ge sig ut såhär ”tidigt” är duschen när man kommer hem och sedan vilan resten av dagen.😁🤘🏻För nu blir det en lugn dag med lite TV-serier och läsning.👍🏻 Det är skönt, det med Dessutom är det ju Eurovision ikväll, så det ska jag kika på!🎤 Annars har jag inget mer att tillägga än att ni får ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi på Måndag!👌🏻

image.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s