Nytt trĂ€ningsschema och nytt bakslag!đŸ˜¶

Hejsan!! Hoppas slutet pĂ„ helgen var bra.đŸ€— Återigen mĂ„nga lĂ€sare vid föregĂ„ende inlĂ€gg! Stort!  Ukraina gick och vann Eurovision, förresten. đŸ‡ș🇩 Cool lĂ„t, bra budskap och frĂ€nt med en skrĂ€ll. đŸ’„ Dock tror jag inte det kommer bli nĂ„n dunderhit, men fin var den. Personligen höll jag pĂ„ Australien, den var riktigt bra!đŸ‘ŒđŸ»đŸ‡ŠđŸ‡ș

Under helgen har det hĂ€nt en del. Och lustigt nog, nĂ€r jag skrivit hur bra och felfritt allt gĂ„tt, sĂ„ Ă€r det klart det kommer ett bakslag precis dĂ„. 😂🙄 Halsont (sen igĂ„r)och svag feber (idag) Ă€r inte det ideala. Nu gĂ€ller det att ta dag för dag och nĂ€stan helt koppla bort all trĂ€ning frĂ„n hjĂ€rnan. 🙃 Som jag skrivit, nu har jag en del erfarenhet av sjukdomar, sĂ„ vi fĂ„r hoppas att jag Ă€r back on track sĂ„ snart som möjligt.đŸ‘ŠđŸ»

OlĂ€gligt kom det, eftersom jag igĂ„r fick mitt trĂ€ningsschema! 📋Det sĂ„g bra ut, och innehöll den periodisering av trĂ€ningen jag berĂ€ttade om. Schemat trĂ€der i kraft den 1:a Juni och hĂ„ller pĂ„ sommaren ut. Det Ă€r upplagt sĂ„ att en mĂ„nad bestĂ„r av 3 hĂ„rdare veckor och 1 lugn.đŸ’ȘđŸŒ Totalt 30-35 timmar i mĂ„naden frĂ„n Juni till Augusti. đŸ’„ Kul blir det, men med hĂ„rdare och betydligt fler trĂ€ningstimmar Ă€n tidigare. HĂ„ller kropp och immunförsvar sĂ„ blir jag riktigt farlig till vintern. 😜đŸ’ȘđŸŒTrĂ„kigt sammantrĂ€ffande dock nĂ€r trĂ€ningen var tĂ€nkt att trappas upp nu.🙄

Nu Ă€r det vila och Ă„terhĂ€mtning som Ă€r prio ett, sĂ„ Ă„terkommer jag med nĂ€sta inlĂ€gg sĂ„ sent som pĂ„ torsdag,med besked om framtiden. Tack för er tid, sĂ„ Ă„terkommer jag!❀

Nos vemos el jueves!đŸ‡Ș🇾

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s