Nytt träningsschema och nytt bakslag!😶

Hejsan!! Hoppas slutet på helgen var bra.🤗 Återigen många läsare vid föregående inlägg! Stort!  Ukraina gick och vann Eurovision, förresten. 🇺🇦 Cool låt, bra budskap och fränt med en skräll. 💥 Dock tror jag inte det kommer bli nån dunderhit, men fin var den. Personligen höll jag på Australien, den var riktigt bra!👌🏻🇦🇺

Under helgen har det hänt en del. Och lustigt nog, när jag skrivit hur bra och felfritt allt gått, så är det klart det kommer ett bakslag precis då. 😂🙄 Halsont (sen igår)och svag feber (idag) är inte det ideala. Nu gäller det att ta dag för dag och nästan helt koppla bort all träning från hjärnan. 🙃 Som jag skrivit, nu har jag en del erfarenhet av sjukdomar, så vi får hoppas att jag är back on track så snart som möjligt.👊🏻

Olägligt kom det, eftersom jag igår fick mitt träningsschema! 📋Det såg bra ut, och innehöll den periodisering av träningen jag berättade om. Schemat träder i kraft den 1:a Juni och håller på sommaren ut. Det är upplagt så att en månad består av 3 hårdare veckor och 1 lugn.💪🏼 Totalt 30-35 timmar i månaden från Juni till Augusti. 💥 Kul blir det, men med hårdare och betydligt fler träningstimmar än tidigare. Håller kropp och immunförsvar så blir jag riktigt farlig till vintern. 😜💪🏼Tråkigt sammanträffande dock när träningen var tänkt att trappas upp nu.🙄

Nu är det vila och återhämtning som är prio ett, så återkommer jag med nästa inlägg så sent som på torsdag,med besked om framtiden. Tack för er tid, så återkommer jag!❤️

Nos vemos el jueves!🇪🇸

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s