Myrlöpning deluxe😍👏🏻

Hej på er! Det var ett tag sen nu. 👊🏻 Hoppas allt är bra med er, trots att den tillfälliga värmen vi fick försvann omgående…🙄😂Den här  gången är jag  inte sen med inlägget! 🙌🏻😂 Jag skrev tis/ons och det blev onsdag, helt enkelt! Igår var det träning i Ånnaboda och det är få gånger det är såhär kul att träna, kan jag säga, så häng med! Här är dagens inlägg:

Ja igår, kl 18:00 var det dags. 💪🏼 Min favoritträningsform. Myrlöpning! 😍 För er som vet vad en myr är, och någonsin har sprungit på en nån gång, så vet ni hur det är.🤘🏻😁 Det är som ett fält med sankmark mitt i skogen med bara mossa, kort förklarat!🌱 Har du otur finns det ställen där du klampar igenom ända upp till låren, vilket hände mig ett antal gånger, men i vanliga fall sjunker du bara till anklarna!👏🏻  Vi körde 70*20*10- intervaller, dvs 70 sekunder intervall, 20 vila, upprepning 10 ggr och avslutade med myrfotboll, där jag själv blev 4-målsskytt.😁💪🏼   Det är fruktansvärt jobbigt och låren är stumma som jag vet inte vad efter en stund! 👊🏻😅 Man blir rätt blöt och smutsig, men kul som bara den! Jag kan säga att jag redan längtar tills nästa gång! Dessutom hittade jag mirakulöst (!!) nog en tennisboll som vi under ett läger i somras tappade bort. Den är numera en souvenir!😂🙌🏻 Efter passet blev det kvarg, müsli och ett ägg, som är bra ”efter-tränings-mat” och ger bättre resultat av den träning man genomför.👍🏻

 

 

Träning är ett oändligt universum av träningsformer. Alla har ju sin favoritform inom träning. Vissa gillar rullskidor, vissa föredrar stavgång eller löpning. Min är myrlöpning. Ingen diskussion!😂🤘🏻Man brukar säga att skidåkare ofta springer på myrar, Hellner och Kalla bl.a har sagt att de älskar det. Och jag förstår dem. 👌🏻Det har en charm på något sätt, som kanske är svårt att förstå för vanliga civiliserade människor (😂), men vi skidåkare är ju inte riktigt det. 😉 Charmen att vara helt ensam, bara du, skogen och myren och bara springa!🏃🏻🌿  Det fullkomligt sprutar mjölksyra kring låren och det är bara att plocka fram med hornen och envisheten och grisa på. 💪🏼 Man blir skitig, men det är det helt klart värt! Väldigt bra träning för lungor och lår och bra att träna på att springa med syra och puls under en längre tid!🙌🏻 Dessutom är det bland det renaste du kan göra! Tro det eller ej, men där det växer mossa är luft och vatten rent.⭐️ Så ett tips från mig är att hitta en myr som inte så djup och sätta igång och springa!✨

image

Nog om det. Igår anmälde jag mig till Fjugesta-loppet! 🔴⚪️ 5 km ska avverkas den 1:a Juni här på hemmaplan.🖖🏻 För er som blir sugna så är sista anmälningsdag idag, så in och signa!👍🏻

Naturligtvis ska det tränas inför det. Imorgon, på skidorna är det stavgång i Mattsabacken och på lördag rullskidor, distanspass á 1.30!👌🏻 På egen hand tänker jag också ge mig ut på ett långpass på eftermiddagen på lördagen, för att sedan köra löptest på 5 km på söndagen!🙌🏻🏃🏻 Hoppas allt kommer gå enligt planerna och att förberedelserna blir så bra de kan bli.👌🏻

I övrigt väntar ett par prov till i skolan, nu de sista veckorna innan sommarlov!🙏🏻😍 Lite läxor och annat som behöver göras ska väl hinnas med också! Annars väntar några dagar med regn nu, vilket är bra för pollenallergin, men lite sol hade absolut  inte skadat!😉☀️

Mer finns inte att säga idag heller än att jag önskar er några bra dagar tills vi ses på fredag igen, då om Torsdagens pass, plus allt och lite till! 😉 Ha det gött, så hörs vi!⭐️

Chao💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s