Bruten stav, Träningsschema, Fjugestaloppet och lite till!👏🏻⭐️

Hej igen! 🤗 Jag ber om ursäkt för sämre uppdatering, det är en del aktiviteter och annat just nu som gör att tiden inte räcker till för allt! 😐  Men, ni får ha tålamod i drygt en vecka till, innan sommarlovet, så häng med! 😉 Här är dagens inlägg:

Ja, hörrni. Nu är sommarvärmen tillbaka, äntligen, hoppas den är här för att stanna! ☀️ Förresten; häromdagen passerade bloggen 500 besökare, vilket är helt galet bra! Snart passerar jag även 2000 visningar och jag kan bara säga att jag är oerhört hedrad över att så pass många följer min resa! 😍 Superkul!👏🏻

Men nu till träningen… För den här veckan drar nämligen sommarens träningsschema igång!💪🏼 Det innehåller 5 pass, varav två är gjorda, ett kommer göras hemma imorgon och resten på helgens läger! Kul, jag ser bra framemot det!👍🏻 Allt drog igång i Ånnaboda i tisdags, med teknikbana på rullskidor. 😃 Ja, i värmen dunkade vi på med impulser och teknikövningar på stadion i Ånnaboda.🤘🏻 En teknikbana som innehöll bl.a stå -på -ett ben- på -rullskidor, slalom, kurvtagning mm. Kul och nyttigt att lära sig stå rätt på skidorna och ha låg tyngdpunkt i kurvor.👌🏻 Dock fastnade jag med staven och knäckte den kring trugan. 😟Det är första staven någonsin jag bryter, så 5 år har jag klarat mig utan stavbrott, men, men någon gång ska väl vara den första! ☺️ Men, som tur vad var en av klubbkamraterna bussig nog att låna ut en stav som dessutom funkade utmärkt!👍🏻😎

Teknikbanan gick bra och impulserna gick kanon! Stakningen satt bra och fort gick det!🤘🏻 Och sedan blev det Onsdag och dags för Fjugestaloppet!

image

Varmt var det även idag och banan var tuff men rolig på vägar runt ikring Fjugesta!👍🏻 5 kilometer var det och det gick toppenbra!! 23.10 blev tiden efter ett väldigt bra genomfört arbete!✅ Bra tempo hela vägen och lätt löpsteg, samt en bra avslutning!💪🏼

image

Imorgon är det träning hemma som gäller. Styrketräning, tänker jag mig och då 25 övningar 30*30, så lite enklare!👌🏻 Dessutom är det match Polen-Sverige för damlandslaget imorgon. 18:00 på 12:an, så jag planerar att kolla in det om jag hinner.👏🏻

Annars är det inget mer att säga än att vi ser fram emot helgens läger och sen ni får ha det bra, sen ses vi på Fredag.💪🏼⭐️

Nos vemos🤘🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s