Årets klubb och dessutom årets första läger!🎿🙌🏻

Tjenare! 😃 Ytterligare två dagar har gått och nu är det helg och sista ”riktiga” skolveckan är gjord, eftersom allt arbete är klart. Sista veckan är bara tis->tor och är mest roliga aktiviteter och skåpsrensning och sen är det skolavslutning och SOMMARLOV på Torsdag!😍☀️ Ja, värmen går ju inte att klaga på; över 30 grader och stekande hetta fram till eftermiddagen!💦☀️ Dock åskskurar på eftermiddagen och lite behagligare temperatur (😂). Tog för övrigt årets första dopp idag, 26 grader!✨ Nej, det blir ett välbehövligt lov nu, med både läger och träning, men också såklart vila!👌🏻😍

Vila var det dock inte igår, det blev ett lättare styrkepass, som jag skrev! 25 övningar, 30 aktivt, 30 vila blev det, varav 10 av övningarna var statiska.💪🏼 Ett lättare pass, eftersom helgen blir tuffare! 👏🏻 I onsdags kom även beskedet att vi i klubben har blivit utsedda till Årets klubb av Örebro Föreningsråd och vi kommer få ta emot stipendie och diplom. Dessvärre kan jag inte närvara, men oerhört kul och välförtjänt med ett så fin pris!⚪️🔵🔴

Just det! Imorgon är det ju LÄGER, med Örebro Läns Skidförbund.⭐️ Jättekul blir det, då hela länets skidklubbar samlas och har läger.🤘🏻 Träningen blir varierad med både rullskidor och löpning. 🙌🏻 Plats är dock inte angivet och blir en överraskning, förhoppningsvis en positiv sådan!😉 Nästa inlägg kommer troligtvis på Sön/mån i mån av tid! Då kommer en fullständig sammanfattning av lägret och eventuellt ett schema för kommande vecka!👍🏻

Annars är det här inlägget färdigt och jag får önska er en trevlig helg och så hörs vi!⭐️

Chao👋🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s